Friluftsscenen

Mads Langer

18. maj · 20:00
Friluftsscenen
Ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin / Sæsonkort Deluxe / Indgangsbillet til kr. 120,- (Bemærk: efter kl. 18:00 på koncertdagen kr. 160,-)
Køb billet
Mads Langer har skullet langt væk hjemmefra for finde tilbage til sig selv. På sin vej tog han selv styringen, fandt en ny musikalsk sjælefrænde, sluttede fred med sine skyggesider og skrev 80 sange

Mads Langer rejste ud og fandt hjem igen

Mads Langer har skullet langt væk hjemmefra for finde tilbage til sig selv. På sin vej tog han selv styringen, fandt en ny musikalsk sjælefrænde, sluttede fred med sine skyggesider og skrev 80 sange.

De er nu kogt ned til hans hidtil mest personlige album: ’Reckless Twin’. På mange måder er det en forandret Mads Langer, der nu udgiver sit femte studiealbum. Som musiker er han blevet en decideret stjerne med gigantiske radiohits, og som menneske er han blevet både roligere og modigere. Men meget er også det samme, og derfor er der en klart Langer’sk signatur på ’Reckless Twin’. ”Mit musikalsk DNA er på en eller anden måde skabt af et clash mellem den nordiske salme/visetradition, der møder min fars vinylsamling bestående af alt fra Motown til The Beatles og videre over i Keith Jarrett. Der ligger en indbygget melankoli i min sangskrivning, som jeg vel har på sin vis har fået ind med modermælken,” siger Mads Langer.

Med ’Reckless Twin’ tilføjer han imidlertid nogle skarpere kanter til sin musik og står dermed også frem som et mere helt menneske og en mere hel musiker. Og nøglen ligger i netop titlen.

“Der ligger en indbygget melankoli i min sangskrivning, som jeg vel har på sin vis har fået ind med modermælken,”
– Mads Langer

 

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter