Friluftsscenen

SAVEUS

28. august · 20:00
Friluftsscenen
ca. 90 minutter
Sæsonkort Platin / Sæsonkort Deluxe / Indgangsbillet
Køb billet
Koncerten er aflyst, men forsøges genplaceret i september. Glæd dig til at opleve SAVEUS, når de giver den gas på Friluftsscenen.
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med sang, quiz og kolde drinks.

Et comeback af de sjældne!

SAVEUS - Der er i den grad højt til loftet både følelsesmæssigt og i musikken på ”Will Somebody Save Us”, den første EP fra SAVEUS. Bagmand, frontfigur, sangskriver og keyboardspiller Martin Hedegaard har om musikken selv sagt: ”Jeg har altid haft et stort hjerte for hård elektronisk musik og alternativ rock, samtidig med, at jeg godt kan lide de stærke omkvæd, der er i popmusik” – og de ambitioner må han siges at have forløst fornemt med SAVEUS.

Det var både en overraskelse og et comeback af de sjældne publikum blev vidne til, da SAVEUS for første gang gik på scenen til P3 Guld i efteråret ´15. Det viste sig nemlig at manden bag SAVEUS var ham der tilbage i 2008, var den overbevisende vinder af X-Factor. Som Martin udgav han samme år et storsælgende album – og så blev der ellers stille om det unge talent.

Siden har han bl.a. spillet lidt bas for Christopher, medsangskriver på Shaka Loveless' ”Dengang du græd” og har optrådt live med The William Blakes – men har ellers primært koncentreret sig om at lave ny musik. Af en sådan kvalitet, at publikum både tabte kæben og kvitterede med uforstilt begejstring, da de pludselig genkendte Martin som frontfigur i det helt nye projekt SAVEUS. Ved årsskiftet 15/16 udnævnte P3s lyttere ”Levitate Me” til hele årets uundgåelige. Dernæst fulgte roste koncerter i ind- og udland, bl.a. på sidste års Spot Festival, hvor Gaffa kvitterede for oplevelsen med ordene ”Hedegaard og bandet leverede en fornem performance, der tog røven på selv de høje forventninger: Hallelujah!" Og der er meget mere af det gode på ”Will Somebody Save Us”, hvor ”Levitate Me” bl.a. får følgeskab af singlerne ”Everchanging” og titelnummeret.

OBS! Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter

Start din aften ud med lækker spisning på din favorit-restaurant i Friheden

Find dit spisested allerede i dag