Parken

Halloween i Friheden

12. oktober - 20. oktober · 11:00
Parken
Efterårsferien 2019
Sæsonkort Platin/Deluxe eller med indgangsbillet
Køb billet
Glæd dig til at opleve vaskeægte uhygge i Friheden, når vi for 11. år i træk byder velkommen til Halloween i Friheden i efterårsferien med åbent til 21:00

Glæd dig til efterårsferien 2019

Kom til (u)hygge for hele familien, når vores hyggelige park bliver omdannet til hjemsted for hekse, spøgelser og andre uhyggelige væsener.
Halloween i Friheden byder på familievenlige oplevelser med teater, græskar-udskæring og en masse andre arrangementer og så kan du opleve DR's Hr. Skæg på Friluftsscenen hver dag kl. 14:00.
Når mørket sænker sig over Friheden tændes de flotte lys, og der bliver der for alvor skruet op for uhyggen, når monstre og uhyggelige figurer kommer frem i natten, og sender kuldegys ned ad ryggen på selv en voksen mand.

Vennedag(e)

Til Halloween i Friheden kan du som sæsonkortholder af Platin & Deluxe til 2019 glæde en ven med gratis entré til Halloween onsdag d. 16. oktober og lørdag d. 19. oktober (1 ven pr. sæsonkortholder) 

Åbent til kl. 21:00

Er du en af de personer, der nyder godt af det smukke lys og den fortryllende stemning som Tivoli giver, når mørket falder på. Så er der også rig mulighed for dette, da vi holder åbent til kl. 21:00. Men pas på... Når mørket falder på kommer de grufulde monstre og uhyggelige karakterer for alvor frem fra deres skjul, og venter bag buske og forlystelser for at skræmme dig. Der bliver med garanti kuldegys og storslåede oplevelser med skræmmende flot lys, når mørket omringer Friheden.

(Bemærk: Søndag d. 20. oktober lukker vi for parken kl. 18:00)

Vi gør opmærksom på at der til Halloween i Friheden færdes levende statister rundt i parken


Kom igen hele ugen?

Vil du ikke gå glip af nogle af de spændende arrangementer til Halloween i Friheden, eller vil du blot genopleve dine uhyggelige dage?
Behold turbåndet på håndleddet og kom gratis igen hele efterårsferien.