Hermans

Havana Nights

Calendar icon
19. februar · 20:00
Hermans
Ticket icon
Fra 450 kr.
Nomineret til LEA Live Entertainment Award 2016 i kategorien "Bedste show i året"

Billetsalg - Ticketmaster - tlf. 70 15 65 65

28 førsteklasses kunstnere er ambassadører for det gode humør i Cuba

Lad os tage dig ind i hjertet af den øen Cuba ... Havana se, høre og føle -

Den caribiske dans musikalske "Havana Nights" er legendarisk, en absolut fest for øjnene og ørerne! Caribiske rytmer med det pulserende lyd af den nye generation, kombineret med imponerende koreografi og spektakulære akrobatik! Oplev dansere, solister og musikere i Havana Nights Dance Company med sin sensuelle og karismatiske præstation,

Historien

Det fortæller historien om turist Luca, som rejser til Cuba for første gang. Cigar lugt er i luften, farverige veteranbiler dominerer gaderne, musik siver fra barer i de smalle gader, hvor smukke cubanske kvinder mellem den gamle koloniale dans salsa ... Luca straks henrykte og bemærker ikke som en naiv turist, at det ved sagen til pung hans hele ejendele er stjålet. Hopløs trækker han gennem Havana-gaderne, indtil han møder den smukke cubanske Aleyna. Hun viser ham, hvordan han går igennem på Cuba og hjælper ham med at få alle sine ejendele tilbage. I sidste ende bliver fjender endda venner. Alle elementerne i dans og moderne akrobatik er forbundet i et hurtigt tempo i denne showhistorie!

I Havana Nights Dance Company blev de bedste dansere i Havana ansat. Siden 2015 har koreografer viet deres hele lidenskab til moderne, urbane og nostalgiske stilarter. Utrolig hurtige trinkombinationer, høj akrobatiske niveau, kombineret med fantasifulde kreativitet karakterisere dansere i Havana Nights Dance Company.

Den cubanske orkesterleder og stjerne trompetist har skabt med sit band en moderne cubansk musik, en sjælden fornøjelse af traditionel cubansk musik, afrikanske rytmer og europæisk klassisk musik.

Havana Nights er en utrolig tempofyldt show med lynhurtige forandringer overgange fra akrobatiske eksotiske til hot salsa scener og betagende springkraft

 

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter