Hermans

Candle In The Wind - En hyldest til 70’erne

Calendar icon
25. februar - 26. februar · 20:00
Hermans
Clock icon
2 timer
Ticket icon
DKK 295,00 - 425,00 (+ gebyr 10 kr)
Fed fredag banner
En brændende hyldest til 70’erne.

Billetsalg - Ticketmaster - tlf. 38 48 16 30

En brændende hyldest til 70’erne

CANDLE IN THE WIND

Foråret 2022 i Hermans står i 70’ernes tegn. Det årti, som på mange måder var så bemærkelsesværdigt. Her kaster MusicalDanmark sig ud i en musikalsk tour de force om 1970’erne med CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne.

I dag har vi en tendens til, at huske 70’erne som et årti. hvor der var koldt hele tiden og hvor der var oliekrise og bilfrie søndage. En tid, hvor folk gik i brunt tøj, kassebukser og skjorter med kæmpeflipper. Vi glemmer dog, at det også var et årti, hvor alt tilsyneladende kunne lade sig gøre. Mennesket landede f.eks. på månen gentagne gange, hvilket er noget vi sidenhen ikke har kunne gøre. Og alle, unge som ældre, skulle pludselig lære at danse disco!

Med CANDLE HE WIND får I den musikalske historie om 70’erne. En rødglødende hyldest til de fantastiske musiknumre, som alle var stærkt influeret af de begivenheder, som foregik i løbet af dette mangfoldige årti. CANDLE IN THE WIND vil således indeholde uimodståelige indslag fra både Bee Gees og ABBA men også indeholde ikoniske rocknumre, som Stairways To Heaven og Highway To Hell sammen med evergreens fra både Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie og naturligvis Elton John. Og mon ikke der også sniger sig noget Gasolin og Shu-Bi-Dua ind i CANDLE IN THE WIND?

På scenen kan I se frem til et sprudlende gensyn med sangere og musikere fra MusicalDanmarks tidligere store succeser i Hermans, Time Of My Life og Let It Rock. Sammen vil de medvirkende sætte ild til alle de klassiske 70’er hits, så I kan få en forrygende disco-rock aften i Hermans.

Tid og sted: Hermans, Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C. Fredag den 25. og lørdag 26. februar 2022 kl. 20.00.

Normalpris: 425 kr. for kategori A billet. 395 kr. for kategori B billet.

CANDLE IN THE WIND præsenteres i Hermans i samarbejde med MusicCity Aarhus 2022. musiccityaarhus2022.dk.