Hermans

Danske Drabssager - Virkelighedens kriminalsager

Calendar icon
23. november · 19:00
Hermans
Ticket icon
DKK 265,00 (+ gebyr 10 kr.)
Fed fredag banner
Billetsalg - Ticketmaster - tlf. 38 48 16 30

Danske Drabssager - kriminalsager fra den populære True Crime-podcast

Kom med bag politiafspærringerne og hør om efterforskningsarbejdet i virkelighedens kriminalsager - fortalt af dem, der har været helt tæt på.

Kriminalreporter Stine Bolther er vært og inviterer et par eksperter med på scenen - denne aften kan du møde tidligere drabschef ved Københavns Politi Jens Møller Jensen og kriminaltekniker Bent Hytholm Jensen.

Det er mænd, der i mange år har arbejdet med resultaterne af samfundets skyggeside: Drab, overgreb, vold og anden personfarlig kriminalitet. Deres grundige arbejde har været med til at få mange forbrydere fængslet og siden stillet for en dommer.

Sammen vil de gennemgå sager, som de hver især har været helt tæt på, og de kan fortælle om de personlige overvejelser og handlinger, de har foretaget sig under efterforskningerne

Også de retsmedicinske undersøgelser og juridiske aspekter vil blive vendt, når eksperter fra den del af efterforskningen toner frem på storskærmen.

Denne aften hører du om sager, som ikke tidligere har været omtalt i de episoder, der er udgivet i podcast-serien Danske Drabssager.

Varighed: ca. 2 timer