Hermans

DM i stand-up - 30 års jubilæum

Calendar icon
17. september
Hermans
Ticket icon
Fra DKK 295,00 (+ gebyr 10 kr)
Fed fredag banner
Billetsalg - TICKETMASTER - tlf. +45 3848 1633

DM i stand-up - 30 års jubilæum

Tilbage i 1992 fik et flagskib i dansk stand-up sin begyndelse. DM I Stand-up kan nu slå dørene op til et storslået 30-års jubilæum, når vi besøger 10 af de største byer i landet.

Det er 30 år siden at dansk stand-up blev professionaliseret og de danske komikere kunne leve af deres enestående evner til at få folk til at grine. Nu ser branchen det ene strålende talent efter det andet vokse frem.

DM I Stand-up præsenterer de største talenter i det komiske vækstlag, når vi besøger 10 af landets største byer. Deltagerne bliver af publikum stemt videre til semifinaler og finale, og 42 bliver til 6.

Vinderen af DM I Stand-up findes ved et storslået finaleshow i Falkonér salen på Frederiksberg i København torsdag d. 27. oktober 2022. De komiske talenter kæmper om titlen som Danmarks sjoveste, og vinderen løber afsted med en pengepræmie på intet mindre end 100.000,-, ligesom at vinderen får sin helt egen comedy special, der optages i København i foråret 2023.

Der er altså stærke muligheder for at skabe sig en solid karriere ved DM I Stand-up, og lægge de grundsten, få den sparring og rådgivning, det kræves for at nå stjernerne på comedyscenen.

Historien om DM rummer navne som Anders Matthesen, Linda P, Simon Talbot, Melvin Kakooza, Heino Hansen, Thomas Warberg, Jonatan Spang, Lars Hjortshøj, Jan Gintberg og mange flere. Publikum får igen en enestående mulighed i at følge talenterne fra den spæde start, og i deres rejser mod det folkelige gennembrud.

TOURPLAN

INDLEDENDE RUNDE
Torsdag 18. august Holbæk, Elværket
Fredag 19. august Aalborg, Musikkens Hus
Lørdag 20. august Fredericia, Eksercerhuset
Tirsdag 23. august Herning, MCH Herning Kongrescenter
Onsdag 24. august Viborg, Paletten
Torsdag 25. august Horsens, Fængslet
Fredag 26. august Slagelse, Musikhuset

SEMIFINALE
Lørdag 10. september Odense, Magasinet
Lørdag 17. september Aarhus, Hermans

FINALE
Torsdag 27. oktober København, Falkonérsalen