Hermans

En aften med Kim Larsen - Foredrag og fællessang med Jens Andersen

Calendar icon
17. marts · 19:00
Hermans
Clock icon
ca. 2,5 time inkl. pause
Ticket icon
kr. 259,- + gebyr
Fed fredag banner
Pga. COVID-19 er arrangementet flyttet til efteråret. Har du billet til arrangementet vil du hurtigst muligt få nærmere besked og yderligere information om hvordan du skal forholde dig.

Billetsalg: TIKKO - tlf. 88 775 770

'En aften med Kim Larsen'

'En aften med Kim Larsen', sådan hed den folkekære spillemands allerførste solo-koncert i 1968, og i den ånd er denne helt særlige aften blevet til. Undervejs i foredraget - gennem Jens Andersens ord, Kristian la Cours klaverspil og fællessangen - trækkes der linjer gennem Kim Larsens liv og mange forskellige sange. Vi skal tilbage til barndommens gader i Københavns nordvest-kvarter, med på Askov Højskole, følge lærer Larsens korte karriere i folkeskolen og mærke de kaotiske men kreative slumstormer-år på Christianshavn, hvor Gasolin blev til, og en ung vildmand også var fast besluttet på at gå sine egne veje i kunsten.

Kim Larsen – mine unge år

Jens Andersens bog om Kim Larsens unge år er fortællingen fra spillemandens egen mund, sådan som den blev fortalt hjemme ved køkkenbordet i Odense i foråret 2018. Her arbejdede Andersen og Larsen sammen på en erindringsbog, der skulle have omfattet hele Kim Larsens liv, som desværre sluttede brat og alt for tidligt 30.september 2018.

Jens Andersen og Kristian la Cour

Jens Andersen især kendt for sine populære og prisbelønnede biografier om Astrid Lindgren, H. C. Andersen, Kronprins Frederik, Dronning Margrethe, Tove Ditlevsen, Ole Lund Kirkegaard og Tom Kristensen og jo aktuelt den storslåede biografi om Kim Larsen. Kristian la Cour er visesanger, komponist og højskolelærer på Askov Højskole.

Det bliver en både munter og musikalsk aften om mennesker, liv, litteratur, sang og kærlighed, og hvor der med et Kim Larsen-udtryk ”er både til gården og til gaden”. Som gæst får også et sanghæfte, så du kan være med, når vi synger :-)

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter