Hermans

Hans Pilgaard One Man Show EKSTRA show

Calendar icon
24. januar · 19:00
Hermans
Ticket icon
Fra DKK 269 kr. (+ gebyr 30 kr.)
Fed fredag banner
Oplev Hans Pilgaard live i Hermans

Foredrag med Hans Pilgaard

Når der i perioder ikke er meget at grine af, er det vigtigere end nogensinde, at vi gør det! Hans Pilgaard har kuren og du får recepten i dette forrygende og underholdende One Man Show.

Glæd dig til at få sat livsglæden et hak op i en tid, hvor der desværre ellers er nok at bekymre sig om.

Mød en hudløst ærlig Hans Pilgaard i sit livs One Man Show

Det bliver en aften med både larmende anekdoter og stille personlige beretninger fra Hans Pilgaards liv og karriere. Og hvor du i kampen for et lidt sjovere liv bliver inspireret til at anvende din 7. sans: den humoristiske. Hvis vi er heldige, finder vi netop på denne aften også håbet! Uanset hvad, kommer du ihvertfald til at opleve enHans Pilgaard i absolut topform!

Om Hans Pilgaard

Hans Pilgaard er en af Danmarks mest populære journalister og studieværter og har i mere end 30 år lavet tv for og med TV2. Han var i mange år fast inventar i danskernes stuer som vært på blandt andet ”Go ́aften Danmark”, ”Hvem vil være millionær?”og i talkshowet ”Hos Hans.”Vi kender ham også som nærværende vært i det stærkt personlige program ”Tilbage til 9A” og programmerne, ”Mit Frankrig” og ”Mit Spanien” samt ”Leth og Pilgaard indtager Danmark”. For nogle år siden sprang han ud som forfatter med selvbiografien ”Støj og fortielser”. Nu glæder Hans sig dog vanvittig meget til at komme Danmark rundt med sit show