Hermans

LearnX-dagen - om ledelse

Calendar icon
21. marts · 11:30
Hermans
Ticket icon
DKK 400 kr. (+ gebyr 30 kr.)
Fed fredag banner
Oplev en inspirerende dag om ledelse

LearnX-dagen

Oplev en inspirerende dag om ledelse med tre af landets dygtigste oplægsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke – og inspiration til kommende foredrag, kurser og procesforløb i jeres egen organisation.

Glæd jer til:

Arbejdsglædeekspert og forfatter Jon Kjær Nielsen er klar med et underholdende foredrag om ledelse og om arbejdsglæde. Jon er en af landets dygtigste oplægsholdere, når det gælder arbejdsglæde, håndtering af forandringer, og at skabe øget engagementet arbejdspladsen.

Sociolog og forfatter Anette Prehn er klar med et inspirerende foredrag om hjernesmart ledelse. Få værktøjerne til at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere, der gør dem mere åbne for forandringer, og som fremmer læring og trivsel og begrænser negativ stress og dårlige sociale miljøer.

Forfatter og ekspert i positiv psykologi René Oehlenschlæger er klar med et motiverende foredrag om glæden ved at være leder, hvor du vil få strategier til at finde, fremkalde og fastholde glæden ved at være leder. René er forfatter tilbogen “Stærkere”, som handler om at håndtere sine styrker og svagheder.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen, og er klar med en lækker tapasbuffet – samt kaffe, te og vand.

PROGRAM:

11.30 Ankomst – lækker tapas buffet i foyeren
12.20 Velkommen til LearnX-dagen om ledelse
12.30 JON KJÆR NIELSEN: Ledelse til arbejdsglæde og succes – et spørgsmål om kultur
13.30 ANETTE PREHN: Hjernesmart ledelse
14.30 Pause med kaffe, te og vand
14.45 RENÉ OEHLENSCHLÆGER: Glæden ved ledelse
15.45 Tak for i dag

 

Ved fakturakøb skal du klikke på bestil billet og under trin 2 klikke på fanebladet “Faktura til CVR-nr” og udfylde dine kundeoplysninger samt evt. EAN.

Vær opmærksom på følgende:

  • Der er adgang til Hermans gennem hovedindgangen til Tivoli Friheden.
  • Tivoli Friheden er placeret få kilometer fra Aarhus Banegård i den smukke Marselisborgskov. Der er 600 gratis parkeringspladser og nemme tilkørselsforhold til og fra motorvejen. Du kan læse mere om de øvrige parkeringsforhold her: https://friheden.dk/parkering/
  • Veganer, vegetar eller glutenallergi? Til dette arrangement kan vi desværre ikke efterkomme særønsker til forplejning. I er velkommen til at medbringe jeres egen mad eller selv finde alternative løsninger.
  • Købte billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.
  • Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på salg@learnx.dk