Hermans

Mads Marius - F#ck Perfekt

Calendar icon
28. oktober · 19:00
Hermans
Ticket icon
fra kr. 185,-
Fed fredag banner
Billetsalg - Ticketmaster - tlf. 70 15 65 65

F#ck perfekt

Showet her tager dig med på en rejse, som udfordrer dagligdagens tabu emner, og sætter ord på dem gennem humor, der kan vælte dig af stolen, og samtidig få dig til at tømme en pakke Kleenex. Praktisk talt som en tur i en rutsjebane; pisse sjovt på vej ned, men nervepirrende på vej op.

Hvad lærer man af at skrive verdens første spoken word album med 9 diagnoser? Et album som i dag har over 3 millioner visninger, og som bliver brugt i alle afkroge af hverdagen lige fra psykiatrien til klas selokalet og i privaten.

En ting er sikkert: Vi har alle sammen en historie, noget i bagagen, som kan veje meget for nogle, og mindre for andre. Ofte lader vi hele vores historie definere, hvem vi er vi låser os inde i en kasse, og dér bliver vi holdt fast af andres mening. Inderst inde vil vi gerne bryde ud, og blive ligeglade med hvad andre tænker, så vi ikke føler, vi holder os tilbage i livet men hvordan gør vi egentlig det? På instagram er der masser af fløde citater, som fortæller dig, at du bare skal gøre det men der er ingen der fortæller dig, hvordan du gør. Og ens hverdag er jo konstant fyldt med andres meninger mere end nogensinde før.

Ikke nok med at folk omkring os glædeligt udtrykker, hvad de tænker vi har også en telefon i lommen, som gør det konstant. Den styrer meget af vores hverdag gennem de sociale medier, der hele tiden fylder os med alt fra det perfekte liv til søde katte videoer. Men oftest er det det perfekte, som får lov at fylde mest, og som påvirker vores tankegang.

Spørgsmålet er, hvordan vi nedtoner al den støj, der kommer fra telefonen og folk omkring os, og lærer at lytte mere til os selv, og gøre de ting vi har brug for, og som gør os glade. I sidste ende, er det nemmeste altid at lytte til andre og følge flokken, da man kan se hvordan det gør dem glade. Den svære vej er, at gøre det man selv vil. For når man begynder at prioritere sig selv først, så kommer der en indre glæde frem, som man ofte ikke havde troet fandtes. Og den glæde kan derefter bruges på også at hjælpe andre....men man skal starte med sig selv.

Mads Marius glæder sig til at komme landet rundt med sit show.