Hermans

Midt om Natten

19. februar - 23. februar · 20:00
Hermans
fra kr. 560,-
Køb billet
Syng med på masser af hits fra Kim Larsen & Gasolin i en unik musicaloplevelse

Billetsalg - Ticketmaster - tlf. 70 15 65 65

Syng med på sange fra Kim Larsen & Gasolin

Musicalsucces vender tilbage i ny version

En af de senere års helt store danske musicalsucceser, Midt om natten, vender tilbage til Tivolis Koncertsal. Musicalen, der indeholder en række af Kim Larsen og Gasolins største hits, spillede i 2018 for fulde huse – og blev set af mere end 150.000 publikummer i hele landet. Nu vender hit-musicalen tilbage, og denne gang i en fornyet version, der lægger sig endnu tættere op ad den originale handling fra filmen – og med mere plads til Kim Larsens gyldne evergreens. 

”Midt om Natten blev sidste år en fantastisk succes, og vi var meget overvældede af publikums modtagelse. Vi glæder os derfor over, at vi har fået lov til at bringe forestillingen tilbage – ovenikøbet i en fornyet version, der sætter endnu skarpere fokus på filmens fortælling og Kim Larsens udødelige musik, der har rørt publikum gennem snart fire årtier.” siger Thomas Langkjær. Midt om natten er en co-produktion mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation. 

Cast
P.t. er Gustav Wolter (Benny), Troels Malling (Arnold), Allan Mortensen (Tusindfryd) og Jimmy Jørgensen (i dobbeltrolle som Charles/ og Rockerleder) bekræftet.

  

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter