Hermans

Pelle Hvenegaard - Min kamp for at blive far

18. september · 19:00
Hermans
2 timer inkl. pause
249 kr.
Køb billet
Efter en mangeårig kamp med forgæves fertilitetsbehandlinger blev Pelle Hvenegaard i 2016 endelig far til adoptivdatteren Zoe Ukhona. I et nyt, ærligt og rørende foredrag, der tager afsæt i bogen “Kære Zoe Ukhona”, fortæller Pelle for første gang om hele forløbet, om hvor lykken kan ligge, og hvordan du kan prioritere i livet.

Billetsalg - TIKKO - tlf. 88 775 770

“Kære Zoe Ukhona” - foredrag med Pelle Hvenegaard

Efter seks års overlevelseskamp i et fertilitets- og adoptionshelvede, stod Pelle og hustruen Caroline i september 2016 endelig med deres lille adoptivdatter Zoe Ukhona i armene. Den kamp har Pelle beskrevet i bogen ”Kære Zoe Ukhona”, der udkommer i april 2018.

Med udgangspunkt i sin nye bog inddrager Pelle Hvenegaard os alle i en ærlig og rørende historie om de seks år, der gik fra første gang han og Caroline mødte hinanden på en blind date, hvordan de instinktivt vidste, at de skulle være forældre sammen, til de første gang efter års venten holdt deres lille adoptivdatter i armene i Pretoria i Sydafrika.

Pelle Hvenegaard er en mand, der har prøvet det meste og har opnået det, som mange forbinder med lykken; nemlig berømmelse, anerkendelse, indflydelse, penge og frihed til at gøre, hvad han vil. Dog har han i mange år gået og følt, at der manglede noget: nemlig lykken ved at blive far.  

Kom med til en ærlig og rørende aften med plads til humor og et livsbekræftende bud på, hvor lykken kan ligge, og hvordan du kan prioritere i livet.
 

Om Pelle Hvenegaard

Pelle Hvenegaard startede sin karriere i en tidlig alder, da han allerede som 12-årig blev verdensberømt for sin rolle som ”Pelle” i Bille Augusts oscarvinder Pelle Erobreren. Siden da har han været på opdagelses- og oplevelsesrejse i livet, han er bl.a. uddannet journalist, og har de seneste femten år lavet masser af TV. Du kender ham måske fra sin værtsrolle i TV 2’s datingprogram Dagens Mand, men det er i virkeligheden bag kameraet, han har brugt 95% af sin tid. Her har han som tilrettelægger, udvikler, producent og redaktør stået bag en række kendte programmer. Den 12. september 2016 fik Pelle Hvenegaard dog den altoverskyggende, vigtigste og mest lykkebringende titel han til dato har fået, nemlig titlen som far!

 

Spændende foredragsoplevelser i gode rammer

Vi ønsker at give dig en god aften til vores foredrag, og derfor sørger vi altid for, at alle pladser i salg er gode pladser. Disse er som udgangspunkt unummererede, men som noget nyt har vi åbnet op for tilkøb af pladsreservationer: Hvis du ønsker det, kan du derfor nu sikre dig en plads på en af de allerforreste rækker.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter