Hermans

Tilløkke Otto - EN HYLDEST TIL EN BAGGÅRDSPUMA

Calendar icon
01. februar · 20:00
Hermans
Clock icon
ca. 2 timer
Ticket icon
kr. 355,-
”Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!”

Det garanterer MusicalDanmark, det kommer det til, når den populære skuespiller og sanger Jesper Lohmann sammen med sit band hylder manden bag dette klare udsagn, nemlig Danmarks første rock´n roll- og popidol – Otto Brandenburg.

Billetsalg - Ticketmaster - tlf. 70 15 65 65

Hyldest til Otto Brandenburg

I forestillingen ”TILLØKKE OTTO ” er vi til koncert med Otto og her kan alt ske! Vi dykker ned i musikken, sangene, går på jagt i rollerne han gav liv, og tegner et swingende portræt af en af Danmarks største entertainere. For Otto mestrede alle genrer. Musikalsk spændte han vidt; fra pop og rock til jazz og visesang ligesom han brillerede som skuespiller på både film, tv og teater. Hver gang med en autenticitet og et umiskendeligt præg af ”Otto” og som også gav ham kaldenavnet; Baggårdspumaen!

Men hvem var han egentlig, ham baggårdspumaen? Jesper Lohmann glæder sig til at byde på nogle svar med dette musikalske portræt. På scenen står Jesper med sit orkester i det vi vel nærmest kan kalde et spin-off til de populære FOUR JACKS koncerter, som Jesper også er en stor del af, senest med No More Jacks.

 

Så velkommen til en svedig og swingende aften i selskab med baggårdspumaen over dem alle - Otto Brandenburg!

 

Hermans, lørdag 1. februar 2020 kl. 20.00

Pris: 355 kr. inkl. billetgebyr

 

Producent Nørregadeteatret

Arrangør MusicalDanmark

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter