Hermans

Together now - Women's festival

Calendar icon
31. januar · 12:30
Hermans
Ticket icon
fra 795 kr. (+ gebyr 30 kr.)
Fed fredag banner
Festivalen er udskudt grundet COVID-19. Har du købt billet vil du høre nærmere omkring ny dato fra arrangøren ticketmaster hurtigst muligt.

Har du spørgsmål kontakt gerne ticketsmaster eller arrangør Togethernow på info@togethernow.dk

Billetsalg: Ticketmaster - tlf. 70 15 65 65

En dag fyldt med inspiration - og hvor du lærer at slippe kontrollen

Mie Moltke | Pernille Aalund | Rikke Hertz | Lotte Thor | Amanda Lagoni | Sanne Salomonsen

Mie Moltke præsenterer en unik og transformerende kvindefestival, hvor du som kvinde vil blive inspireret af en hel dags input med oplæg, musik, foredrag, meditation m.m. i selskab med en masse andre unikke kvinder. Du vil opleve, hvordan du slipper kontrollen og går en mere autentisk vej.

Mie Moltke, blandt andet kendt fra Vild med Dans og sit arbejde med Feminine Flow, har et stort ønske om at invitere ind i sit inspirerende univers, hvor du får mulighed for blot at være dig. Visionen er at lave et kvindeligt fællesskab, som skaber grobund for en blivende oplevelse af, at du er helt, som du skal være. Mie har oplevet alt for ofte, hvordan vi er styret af den samme udfordring, hvor de fleste af os lever et liv gennem præstation, image, højt tempo, mange krav og forventninger om “det perfekte liv”. Hun ønsker at skabe en større bevægelse, hvor fokus sættes på et større arbejde og støtte i, at vi mennesker må være her som vi er. Forandring mod et mere autentisk selv er essentielt for vores livsglæde, livskald og for kærligheden i verden.

Der vil være forskellige kvinder på scenen til Together Now, men alle med et budskab, baggrund og vision for at inspirere til et mere autentisk liv.

MAD PÅ DAGEN?

Der kan købes drikkevarer og snacks på dagen - eller du kan forudbestille en lækker Lunchbox, som vil stå klar til dig på dagen. 

Vælg mellem kylling, laks eller vegansk

Tivoli Friheden

Få et trygt besøg når du besøger Hermans. Læs vores COVID-19 retningslinjer for arrangementer på hermans her