Parken

Jul i Friheden

Calendar icon
16. november - 30. december · 13:00
Parken
Clock icon
16. november - 30. december på udvalgte dage
Ticket icon
Indgangsbillet eller med sæsonkort Platin eller Deluxe
Skal du have julelys i øjnene i år, så læg vejen forbi Tivoli Friheden, der igen i år inviterer indenfor til et magisk juleland spækket med over 300.000 julelys, julemandens værksted, julekor, juleboder, jule-kulinariske oplevelser fra Aarhus Mad & Marked og Danmarks måske højeste juletræ af lys.

En magisk juleoplevelse for hele familien

Glæd jer til at kunne spadsere igennem en 70 meter lang lystunnel med 50.000 LED-lys.
Oplev mere end 16 kilometer juleranker, som pryder parken. Vi har opsat mere end 3000 udendørs julekugler, som får parken til at funkle og vækker julestemningen hos store og små. 


Når lækkersulten melder sig kan du se frem til at besøge en hel bodeby med klassiske julelækkerier og med spændende julemad fra Aarhus Mad & Marked.
Nyd disse lækkerier imens du kigger på masser af gaveartikler og juleting, som du også finder i de hyggelige nybyggede boder.

NYHED! Oplev "Svanesøen" en magisk lysfestival

Den spektakulære lysbegivenhed "Svanesøen" i Tivoli Friheden er en fest af lys, der indeholder storslåede oplyste skulpturer, håndskabt ved hjælp af traditionelle kinesiske metoder.

Se det hele fra oven og for neden

Ud over de mange juleboder, vil det være muligt at se det hele fra oven, når Pariserhjulet og en stor del af Tivoli Frihedens forlystelser åbne. Sky-Tower bliver omdannet til Danmarks måske største juletræ på 65 meters højde klædt i intet mindre end 2,1 km lyskæder. Under Sky-Tower vil det være muligt at stå på skøjter og kigge op på stjernehimlen af julelys.

Underholdning for alle

Ingen Tivoli-tur uden at opleve Pjerrot, som også dukker op i parken og er i rigtigt julehumør med et særligt show, som er tilpasset julen og i den forbindelse har Pjerrot også fundet hans nye jule-outfit frem. Vil du gerne møde julemanden og Pjerrot, så se vores program for tider her.

 

Du kan opleve Frihedens eget band af julebjørne, som giver prøver på en klassisk julesang, og som de har øvet sig på hele sommeren - og selvom den ikke sidder helt i skabet endnu, så øver de fortsat! 

Du bliver overrasket, når de underfundige drillenisser og alfer dukker op overalt - også hvor du mindst venter det.

Alt imens du nyder magiske juletoner fra julekor rundt omkring i parken. 
 

Det bliver en magisk jul for hele familien, hvor jule-atmosfæren stimulerer alle dine sanser, når Tivoli Friheden åbner op for Jul i Friheden.

 

Bemærk at følgende forlystelser er lukket til Jul i Friheden: 
Cobra, Pegasus, Brand Alarm, Kænguru og Sky Tower 

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter
Tivoli Friheden

Det bliver en magisk jul for hele familien, hvor jule-atmosfæren stimulerer alle dine sanser, når Tivoli Friheden åbner op for Jul i Friheden.