Parken

Jul i Friheden

Calendar icon
14. november - 30. december
Parken
Clock icon
Se kalender for åbningstider
Ticket icon
Entrébillet eller sæsonkort Platin eller Deluxe
Fed fredag banner
Få julelys i øjnene, når vi endnu engang inviterer indenfor til et magisk juleeventyr til Jul i Friheden.

En magisk juleoplevelse for hele familien

Glæd dig til at opleve et sandt juleeventyr, når du besøger Jul i Friheden. 

Fang et magisk billede, når du spadserer igennem vores 70 meter lange lystunnel med 50.000 glitrende julelys og oplev mere end 16 kilometer juleranker og 3.000 udendørs julekugler, som får parken til at funkle og vække julestemningen hos store og små.  

Se det hele fra oven og for neden
Ud over de mange juleboder, vil det være muligt at se det hele fra oven, når Pariserhjulet og en stor del af Tivoli Frihedens forlystelser åbne. Sky-Tower bliver omdannet til Danmarks måske største juletræ på 65 meters højde klædt i intet mindre end 2,1 km lyskæder. Under Sky-Tower vil det være muligt at stå på skøjter og kigge op på stjernehimlen af julelys.

Det bliver en magisk jul for hele familien, hvor jule-atmosfæren stimulerer alle dine sanser, når Tivoli Friheden åbner op for Jul i Friheden.

Bemærk at følgende forlystelser er lukket til Jul i Friheden: 
Cobra, Brand Alarm, Kænguru og Sky Tower. Derudover er det ikke muligt at tage teoriprøve til Billeby. 

Besøg juleboderne

Tivoli Friheden

HIMMELSKE MUNDFULDE

Til Jul i Friheden kan du glæde dig til, at gå på opdagelse i vores hyggelige juleboder, mens du nyder de magiske toner fra julekoret.

Boderne byder på traditionelle julelækkerier og spændende julemad fra Aarhus Mad & Marked, samt masser af unikke boder fyldt med skønne julesager og værtindegaver, som bl.a. fyldte chokolader hos Nicolai Chokolade, de fineste julekugler hos Sighs og lidt til at varme kinderne på hos Mårslet Brændevin.

Glæd dig også til at slå vejen forbi disse skønne madboder: 

CREPES A LA CART 
Hos Crepes ala Cart finder du både søde og salte pandekager med skønt fyld samt sprøde søde vafler, som du kender dem fra julen.  

GOURMET BURGERS
Banker dit hjerte for en saftig burger lavet på råvarer af høj kvalitet? Så kan du glæde dig til at sætte tænderne i de lækre burgers fra 'Gourmet Burgers'.

LAKELANDS GOURMET HOTDOGS 
Udfordr dine smagsløg og forkæl dig selv med en ultimativ hotdog fra Lakeland - f.eks. en 'New York' med wienerpølse, julesennep og sønderjysk surkål eller en 'Jule-dog' med bl.a. oksepølse og ristet grønkål.

RISENGRØD & RISOTTO 
Er du vild med grød i enhver afskygning? Så slå vejen forbi VINTERRIS, som byder på Hønissens sukkersøde juledrøm og en cremet 'Julenat i Rom'. Vi lover dig, at dét er smagen af rigtig jul!  

FISH PROJECT
Hos Fish Project finder du den bedste fish'n'chips, vi har smagt. Friskfanget fisk, sprøde fries og hjemmelavet tatarsauce. Bon Appetit!  

MAD & MARKEDS GLØGG BOD
Ingen jul uden en kop varm krydret julegløgg. Vælg mellem en hvid eller rød variant.

ÆBLESKIVE- OG MANDELBODEN
Klassiske æbleskiver og knasende sprøde brændte mandler.

 

 

Nøddeknækkeren

Tivoli Friheden

ET FORTRYLLENDE LYSUNIVERS

George Balanchines verdensberømte ballet “Nøddeknækkeren”, akkompagneret af Tjajkovskij´s ikoniske musik danner i år rammen om en helt speciel oplevelse ved Jul i Friheden.

Hver aften når mørket falder på, vil området ved Svanesøen forvandles til et magisk lysunivers hvor eventyret om Clara, der får den mest fantastiske nøddeknækker i julegave af sin gudfar Drosselmeier, udspille sig.

Nøddeknækkeren tager Clara med på en magisk rejse til det fortryllende slaraffenland, hvor alt kan ske. Fantasien og poesien kender ingen grænser, når Clara på sin færd møder dansende snefnug og valsende blomster, iskolde snedronninger og varmblodige sukkerfeer, frække mus, og marcipanhyrdinder. 

Den visuelle oplevelse af det klassiske og elskede eventyr er designet og udformet på en innovativ måde, der ikke tidligere er set i Danmark eller verden.

 

Underholdning for hele familien

Tivoli Friheden

MØD JULEMANDEN

Grundet de nye COVID-19 retningslinjer i Aarhus er Julemandens show på Hermans desværre aflyst.

I stedet kan du møde Julemanden - med god afstand - når han går rundt i parken og spreder vaskeægte juleglæde med hans lune latter og Ho ho hoooo... 

PJERROTS JULESHOW

Ingen Tivoli-tur uden at opleve Pjerrot, som spreder sand juleglæde blandt store og små med sit særlige juleshow. Besøg ham i Pjerrots Telt og oplev julemagien. 

Se i åbningskalenderen her, hvornår du kan opleve Pjerrot.

 

Tivoli Friheden

Det bliver en magisk jul for hele familien, hvor jule-atmosfæren stimulerer alle dine sanser, når Tivoli Friheden åbner op for Jul i Friheden.