Parken

Jul i Friheden: Julemarked og madboder

16. november - 30. december · 13:00
Parken
Entrépris eller med sæsonkort Platin eller Deluxe til Friheden
I bodebyen kan du gå på jagt efter julegaver og lækre delikatesser til julebordet, og ikke mindst få stillet sulten hos i alt 44 forskellige boder bestående af alverdens lækkerier af højeste kvalitet.

"Bodebyen byder på klassisk glögg, hjemmebagte klejner og meget andet"

Det bliver en magisk oplevelse at bevæge sig gennem bodebyen med de 44 lækre og inspirerende boder, der byder på både julegaveinspiration og lækre retter.

Foran Hermans kan du blandt andet opleve nogle af Aarhus Mad & Marked's lækre madboder. Temaet i denne del af bodebyen er et teatralsk skovlandskab med træer, rensdyr, flis og snefnug. Ønsket er at skabe et rum, hvor man som besøgende kan bevæge sig rundt i et eventyrligt madlandskab med masser af sanseindtryk af gode dufte, lysende snefnug, dejlige smage og knirkende flis. Udover madoplevelserne kan man se frem til bl.a. julekor og pop-up koncerter på pladsen foran Hermans.

Blandt bodebyens 44 madboder bydes udover klassisk glögg, hjemmebagte klejner, konfekt, porchettaburgere, slagterpølser og franske æbleskiver på grillede sandwiches, fish’n’chips, salte pandekager, svenske kanelbullar og meget mere. Alt sammen lavet fra bunden af de bedste råvarer. Derudover bliver en af boderne forvandlet til en vaskeægte chokoladefabrik, hvor børn og barnlige sjæle kan drømme sig væk i fantastiske figurer og flydende chokolade.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter

 Boderne glæder sig til at byde indenfor i bodebyen!