Hermans

Klassebilledet

06. april - 07. april · 20:00
Hermans
fra 195 kr.
Køb billet
Vi husker det alle sammen. Klassebilledet!

EN MUSIKALSK FORESTILLING MED MIKKEL SCHRØDER

KLASSEBILLEDET

Vi husker det alle sammen. Klassebilledet!

Minderne, glæderne, bekymringerne og en helt ny verden der blev opdaget. Men hvor blev alle vennerne af? Hvad havde livet til dem? Mikkel Schrøder fører os tilbage til de unge uskyldige år, hvor bajere var noget man drak fra en pose i en hæk, fest var noget der sluttede med opkast kl. 21, og forelskelser ramte lige så ofte, som der var afsnit af Dallas og Dollars.

Enhver klasse rummer et bredt udsnit af typer, skæbner og karakterer, og Mikkel Schrøders musikalske forestilling ”Klassebilledet”, er én stor, stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse skæbner. Han taler om dem, han synger om dem, og han har dem med på scenen og tegner nogen helt fantastiske humoristiske og kærlige portrætter af f.eks. Nina der var 5 år foran de andre piger og havde en kæreste på 25. Rikke der holdt fast i at lege hest til hun var 19. Mogens der egentlig ville ind i Jægerkorpset men endte i Hjemmeværnet. Dennis, der den dag i dag skriver kontaktannoncer fra fængselscellen. Kamma der endte i et fåreskind på Island, eller Allan der må strikke for ikke at slå ihjel.

Med sjove tekster og ørefængende sange, præsenterer Mikkel Schrøder sin helt egen showform, og hans skæve og underfundige tekstunivers (der leder tankerne hen på en blanding af Det Brune Punktum og Niels Hausgaard), er efter publikums mening noget ganske nyt og forfriskende. Det er i hvert fald sjovt, til tider poetisk, yderst charmerende og med hjertet på rette sted.

Selv kalder han forestillingen hvor han veksler mellem musik og tale, for ”underholdning man både må grine og græde til”, og sæson 2018 er Mikkel Schrøder og hans to musikere på turne.

Med nærvær, humor og Mikkels stærke stemme, er der lagt op til en række intime og stærkt underholdende forestillinger. Der er premiere på Vendsyssel Teater i januar 2018 og til april 2018 rammer ”Klassebilledet” så Hermans.

MIKKEL SCHRØDER – har slået sine folder på DR1, hvor han bl.a. har været vært på 250 B&U udsendelser. Men som sanger, musiker og entertainer har han også været stærkt medvirkende til den store succes med underholdende shows som Den Nøgne Sandhed I & II, samt Pejseshow fra 2008 – 2016 mv.

Tekst Mikkel Schrøder. Instruktion Peter Schrøder. Co-writers Vase & Fuglsang. Konsulent Kristian Leth. Forestillingen er produceret af Limfjordsteatret.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter