Friluftsscenen

Rasmus Seebach

Calendar icon
18. juni · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
Parken åbner kl. 11.30. Med koncertbillet er man velkommen hele dagen.
Fed fredag banner
Glæd dig til den ultimative musikoplevelse, når Rasmus Seebach gæster Tivoli Friheden.

Oplev Rasmus Seebach

Tivoli Friheden & United Stage præsenterer: Rasmus Seebach i Tivoli Friheden

Glæd dig til en spektakulær og storslået musikoplevelse, når dette års vinder af Danish Music Awards' ærespris og en af landets mest folkekære sangere og sangskrivere, Rasmus Seebach, gæster Tivoli Friheden lørdag den 18. juni. 

Sidst Rasmus Seebach gæstede Tivoli Friheden var tilbage i 2018. Det er derfor en stor fornøjelse endnu engang at kunne byde ham velkommen - denne gang til parkens splinternye scene, hvor han vil levere en uforglemmelig musikoplevelse større end nogensinde før. 

Rasmus Seebach udtaler: ”Det er snart 3 år siden, mit band og jeg sidst stod på en scene sammen. Hver eneste dag har jeg længtes efter at stå deroppe og se ud på alle jeres glade ansigter. Jeg savner jer mere end I aner, og jeg kan slet ikke vente til, vi skal feste og fyre den af sammen igen. Jeg tæller dagene til vi ses️”.


Kom og vær' med fra start

Det bliver en fantastisk fest, så kom tidligt og få en hyggelig start i parken og nyd en god middag i unikke rammer. Koncertbilletten giver både adgang til koncerten og Tivoli Friheden. Parken åbner kl. 11.30 og helt frem til kl. 23.00. 

OBS! Der er ikke fri adgang til koncerten med sæsonkort. 
 

HANDICAPOMRÅDE

Der er et særskilt område med gode forhold og godt udsyn til scenen, til kørestolsbrugere og folk med lignende handicap, til venstre for scenen. Billetter til dette område, kan købes via det almindelige billetsalg. Har man behov for én ledsager, er denne gratis og billet til ledsager rekvireres ligeså, via det almindelige billetsalg. Vær opmærksom på, at for at ledsager får adgang til pladsen, skal man kunne fremvise gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, ved indgangen. 

Det er desværre ikke muligt for os at tilbyde særlig handicap-parkering.