Friluftsscenen

Lørdagskoncert | Annika Aakjær & Anne Linnet | Kl. 20:00

Calendar icon
16. juli · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
ca. 90 min.
Ticket icon
Adgang med alm. entrébillet eller Sæsonkort Deluxe, Platin, Studie & Senior
Fed fredag banner
Glæd dig til at opleve en storslået lørdagskoncert med Annika Aakjær & Anne Linnet, når de indtager scenen kl. 20:00.

Annika Aakjær & Anne Linnet

HURRA - VI FEJRER VORES NYE SCENE MED 4 NYE LØRDAGSKONCERTER

 I samarbejde med Royal Beer er vi stolte af at præsentere fire storslåede sommerkoncerter, der bliver afholdt på udvalgte lørdage og sikrer, at lørdag nu også bliver lige så fed som vores fredage.

 

Fire eksklusive lørdage med god musik:

Lørdag den 25. juni: Birthe Kjær & Feel Good Band

Lørdag den 2. juli: Dodo And The Dodos

Lørdag den 9. juli: Yo Johnny og Martin Jensen

Lørdag den 16. juli: Annika Aakjær og Anne Linnet

 

Lørdag den 16. juli bliver en nostalgisk og legendarisk aften, når Annika Aakjær og Anne Linnet indtager scenen med en dobbeltkoncert fra øverste hylde.  

 

Annika Aakjær - en blanding af musik og komik

Over et årti har den karismatiske sanger Annika Aakjær gjort sig bemærket som en solid komponist og syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade. Annika fik sit helt store gennembrud som deltager i Toppen af Poppen og senere indtog hun scenen til ZULU Comedy Galla, hvor hun sang om menstrationsblod. Det er blevet til hele tre plader fra den stærke sanger gennem tiden, og sangeren har for alvor fundet plads i danskernes hjerter.

 

Stærke og skarpe hits

Annika har startet året med udgivelsen af singlen "T-shirt". En svingende erindringssang, om de år hvor crop-tops sidste gang var på mode, de år hvor Britney med lolitalook sang sin optur, før derouten, hvor creamy sang børnesange i mavebluser, som det dengang hed, pakket ind i en slet skjult seksualisering. Det bliver en unik aften i selskabet med et af landets største sangskrivere, når Annika Aakjær indtager scenen lørdag den 16. juli kl. 20.00 og hylder vores nye scene.

 

Anne Linnet

Anne Linnet behøver næppe nogen større præsentation. Hun har været en aktiv spiller af den danske musikscene i flere årtier både som sangerinde, komponist og medlem af flere velkendte bands, såsom Tears, Shit & Chanel og Anne Linnet Band. Hun er udover at være kendt for en stribe store hits og klassikere også kendt for sine hudløst ærlige tekster og lyst til at eksperimentere med musikgenrer.

 

Det bliver en ”Smuk & Dejlig” aften i godt selskab

Anne har haft mange store hits gennem tiden. Med alt fra ”Smuk & Dejlig”, ”Det er ikke det du siger” og kæmpehittet ”Glor På Vinduer” er der garanti for en festlig og legendarisk aften under den åbne himmel foran vores nye scene.

 

Koncerterne præsenteres i samarbejde med Royal Beer.

 

OBS: Egne drikkevarer må ikke medbringes. 

Tivoli Friheden

Få den helstøbte oplevelse

Book bord på et af vores mange spisesteder inden koncerten starter og få den helstøbte oplevelse. Læs mere om vores udvalg og book bord lige her.