Friluftsscenen

Lørdagskoncert | Dodo & The Dodos | Kl. 20:00

Calendar icon
02. juli · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
ca. 90 min.
Ticket icon
Adgang med alm. entrébillet eller Sæsonkort Deluxe, Platin, Studie & Senior
Fed fredag banner
Glæd dig til at opleve en storslået lørdagskoncert med Dodo & The Dodos, når de indtager scenen kl. 20:00.

Dodo & The Dodos

HURRA - VI FEJRER VORES NYE SCENE MED 4 NYE LØRDAGSKONCERTER

 I samarbejde med Royal Beer er vi stolte af at præsentere fire storslåede sommerkoncerter, der bliver afholdt på udvalgte lørdage og sikrer, at lørdag nu også bliver lige så fed som vores fredage.

Fire eksklusive lørdage med god musik:

Lørdag den 25. juni: Birthe Kjær & Feel Good Band

Lørdag den 2. juli: Dodo And The Dodos

Lørdag den 9. juli: Yo Johnny og Martin Jensen

Lørdag den 16. juli: Annika Aakjær og Anne Linnet

 

Dodo And The Dodos

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er det danske poprock band Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Bandet blev dannet tilbage i 1986 og hittede gennem 80’erne i radioen med velkendte sange som ”Vågner i natten”, ”Sømand af verden” og ”Vi gør det, vi ka’ li’”. Der er derfor garanti for en festlig aften, når Dodo And The Dodos vender tilbage til Tivoli Friheden lørdag den 2. juli kl. 20.00.

 

Landeplager og evergreens

Deres allerstørste hits er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet, som har stået på snart alle de danske scener, glæder sig endnu en gang til at spille alle deres hits for deres altid feststemte publikum.

Det er en kæmpe fornøjelse, at vi kan byde Dodo And The Dodos tilbage til Tivoli Friheden og denne gang opleve dem slå sig løs på vores nye scene lørdag den 2. juli kl. 20.00.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Royal Beer.

OBS: Egne drikkevarer må ikke medbringes. 

Tivoli Friheden

Få den helstøbte oplevelse

Book bord på et af vores mange spisesteder inden koncerten starter og få den helstøbte oplevelse. Læs mere om vores udvalg og book bord lige her.