Friluftsscenen

Lørdagskoncert | Yo Johnny & Martin Jensen | Kl. 20:00

Calendar icon
09. juli · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
ca. 90 min.
Ticket icon
Adgang med alm. entrébillet eller Sæsonkort Deluxe, Platin, Studie & Senior
Fed fredag banner
Glæd dig til at opleve en storslået lørdagskoncert med Yo Johnny & Martin Jensen, når de indtager scenen kl. 20:00.

Yo Johnny & Martin Jensen

HURRA - VI FEJRER VORES NYE SCENE MED 4 NYE LØRDAGSKONCERTER

 I samarbejde med Royal Beer er vi stolte af at præsentere fire storslåede sommerkoncerter, der bliver afholdt på udvalgte lørdage og sikrer, at lørdag nu også bliver lige så fed som vores fredage.

 

Fire eksklusive lørdage med god musik:

Lørdag den 25. juni: Birthe Kjær & Feel Good Band

Lørdag den 2. juli: Dodo And The Dodos

Lørdag den 9. juli: Yo Johnny og Martin Jensen

Lørdag den 16. juli: Annika Aakjær og Anne Linnet

 

Undergrunds-vibe med to store navne fra den elektroniske scene

Lørdag den 9. juli står i det festlige hjørne, når producer og hitmager Yo Johnny og den verdensberømte DJ og X Factor vært, Martin Jensen, indtager Tivoli Friheden. Gør dig klar til at kaste med din basarm og hoppe i takt med de sprøde toner, når først Yo Johnny og Martin Jensen starter festen.

 

Yo Johnny serverer catchy elektronisk musik

Yo Johnny er sikker garanti for god fest og dirrende basarm dagen derpå, og han starter festen denne lørdag den 9. juli kl. 20.00. Hans første single ”Yo Johnny” var et selvironisk og humoristisk stykke mesterværk, som virkelig sætter gang i fødderne og basarmen, har han virkelig for alvor skabt sig et navn på den danske scene. Med kæmpe hittet ”Miami” ramte P3-listen yo Johnny som et sprængfarligt house-missil.

 

Født ind i en jazzfamilie

Bag kunstnernavnet Yo Johnny og de mange hits står Arto Eriksen, der er født ind i en jazzfamilie. I en alder af kun 11 år begyndte Arto allerede at eksperimentere med musik på de instrumenter, og han lærte selv at spille klaver, guitar og synths. Sidenhen har Arto bevæget sig væk fra jazzen og fundet sin karakteristiske lyd i et urban- og elektronisk-inspireret univers. Der er skruet helt op for undergrundsfester og techno-kultur.

 

DJ i verdensklasse med milliarder af streams

DJ’en Martin Jensen står bag kæmpe hits som ”Solo Dance”, ”All I Wanna Do” og ”Miracles”, som er gået verden rundt og fået stor international succes. Han har udgivet musik med verdensstjerner som James Arthur, Jason Derulo, Imambek og mange, mange flere.

 

Over 2 milliarder af globale streams taler naturligvis sit helt tydelige sprog, og med optrædener på Wembley og Tomorrowland, er han på hjemmebane på de helt store scener med et kæmpe publikum. Der er kælet for ikke blot musikken men også for lys, scenografien og visuals, når dj’en først står bag pulten. Alt dette til sammen giver garanti for et spektakulært show fra øverste skuffe, når Martin Jensen indtager Tivoli Friheden lørdag den 9. juli efter hitmageren Yo Johnny.  

Koncerterne præsenteres i samarbejde med Royal Beer.

OBS: Egne drikkevarer må ikke medbringes. 

Tivoli Friheden

Få den helstøbte oplevelse

Book bord på et af vores mange spisesteder inden koncerten starter og få den helstøbte oplevelse. Læs mere om vores udvalg og book bord lige her.