Hermans

International Natcabaret 2020: Together Into the Unknown

Calendar icon
28. august - 05. september · 21:00
Hermans
Clock icon
ca. 2 timer
Ticket icon
fra 305 kr.
Oplev festugens enestående natcabaret.

Spektakulært show med komikere, magikere og verdensartister på topplan

Publikum er vilde med det. Natcabareten er med sit spektakulære og underholdende show af international kaliber en af de tilbagevendende succeser under Aarhus Festuge.

Hvert år drager komikere, magikere og nogle af verdens bedste artister til Aarhus for at skabe en oase af magi og fortryllelse. En oase, hvor artister hænger højt under loftet, og hvor magikere laver tricks, der ikke burde være mulige. De skaber et show, hvor du og dine gæster uden tvivl vil komme til at opleve noget, I aldrig har oplevet før.

En helt særlig scenografi skræddersyet til anledningen er med til at forvandle teaterhuset Hermans i Tivoli Friheden, så alle gæster modtages af den helt rigtige varietéstemning. Den starter allerede, når I ankommer til Hermans foyer. Her bliver I mødt af levende musik, og der serveres velkomstdrink til alle. Inden forestillingen går i gang serveres der en treretters gallamiddag i teatret fra den anerkendte restaurant Terrassen, og du og dine ledsagere får mulighed for at opleve både middag og show fra de samme siddepladser hele aftenen.

Når tæppet går, drages I ind i en helt anden verden. En verden af nervepirrende akrobatik, komikere og magikere på højeste niveau. Den Internationale Natcabaret er både en forførende, magisk, sexet, grotesk, sjov og overraskende forestilling – så du har meget at glæde dig til.

I forestillingen kan du blandt andet møde…

ALEX MIHAJLOVSKI
fra Makedonien optræder som dukkefører med sin store marionetdukke Mr. Barti, som han styrer ned til mindste bevægelse ved hjælp af fantastiske fingerfærdigheder og et indviklet snoretræk på mere end 40 snore. Dukken Mr. Barti er både sjov, fræk og charmerende og ikke mindst utroligt levende, når han synger og spiller på klaver og guitar.

ELAN KOSZUK fra USA er en eminent komiker og mimer, som har optrådt over det meste af kloden, bl.a. flere år på både Moulin Rouge og Crazy Horse i Paris. Hans kombination af excentrisk dans, elastiske bevægelser, fantasifuld visuel humor og masker vil helt sikkert få dig til at grine højlydt og føle dig underholdt, hvert eneste minut Elan er på scenen.

HANS DAVIS fra Belgien er ”Skyggeograf” og behersker den særegne disciplin kaldet ”Ombromanie”, som er kunsten at kunne lave håndskygger. Hans Davis kan lave flere hundrede forskellige figurer med sine hænder – lige fra dyr til politikere og andre kendte personligheder. Publikum kan på storskærm følge med i hans forbløffende evner.

MIKHAIL USOV fra Ukraine er et scoop for Festugen. Han har de seneste ni år optrådt som klovn og komiker i det verdensberømte Cirque du Soleil. Mikhail Usov er i stand til at få publikum til både at le og blive rørt, når han opfører sine originale og poetiske numre. Han er klovn med hjertet og har vundet adskillige internationale cirkuspriser.

DUO VILJA fra Sverige er et tvillingepar bestående af Jenny og Sara Haglund, som optræder sammen i et smukt, akrobatisk nummer. De har fuldstændig kontrol over deres kroppe, og de kan hver for sig og sammen lave fantastiske kropslige formationer. De har vundet flere internationale cirkuspriser og har optrådt i store shows i bl.a. Dubai og Las Vegas.

THE JUJU’S fra Frankrig består af Julia og Julien, som udfører et linenummer, hvor de både skal holde balancen på linen, danse og springe over hinanden, samtidig med at de drikker champagne undervejs. Det er et flot, romantisk og sensuelt nummer, hvor tilskuerne skal holde tungen lige i munden. The Juju’s har bl.a. optrådt i USA og det meste af Europa.

JÉROME MURAT fra Frankrig er en meget anderledes magiker. I sit originale nummer optræder han som en statue, der vækkes til live. Det er et sjovt, poetisk og spændende nummer med en meget overraskende slutning. Du har helt sikkert ikke set noget lignende før. Jérome har bl.a. optrådt i Paris på Europas største cabaretteater Lido de Paris i mange år.

TYRONE LANER & CORAL CABANÄS fra Spanien optræder med et meget dramatisk nummer, som kombinerer knivkastning med passioneret dans. Du vil sidde med nerverne uden på tøjet, når knive og økser flyver gennem luften tæt på Coral. Tyrone og Coral har optrådt over det meste af verden og har bl.a. medvirket i semifinalen i ”Britain’s Got Talent”.

HERMANS NATCABARET-TRIO
Under Natcabareten spiller den fabelagtige Marc Thierry´s trio, som udover Marc Thierry, består af Jesper Daus og Eskild Dohn.

Her ud over kan du glæde dig til endnu flere artistiske overraskelser.

NB: Ret til ændringer forbeholdes.

Tivoli Friheden

HERMANS, Tivoli Friheden, Skovbrynet 1

28 aug. – 5. sept. begge dage inklusive.

Spisning fra kl. 18.30 (dørene åbnes kl. 18.00)

Natcabaret kl. 21.00 – ca. 23.00.

Baren er åben efter forestillingen

NB. Hvis man kun skal se Natcabareten uden spisning åbnes dørene ind til

salen kl. 20.45.

 

Billetpriser

Hverdage og søndag inklusive 3 retters menu og velkomst drink :

Kategori A : 730 kr.

Kategori B : 695 kr.

Kategori C : 660 kr.

Kategori D : 305 kr. ekskl. menu og velkomstdrink.

 

Fredag/lørdage inklusive 3 retters menu og velkomst drink :

Kategori A : 760 kr.

Kategori B : 730 kr.

Kategori C : 705 kr.

Kategori D : 355 kr. ekskl. 3 retters menu og velkomst drink

 

Billetter til Natcabareten inkluderer entré til Tivoli Friheden ( i normal åbningstid).

Aarhus Festuge i samarbejde med Hermans

 

TRE RETTERS NATCABARETMENU

Inkluderet i billetprisen

Apetizer : Røget torsk - rygeost - dild

Forret : Tatar af færøsk laks - karse - grøn aioli - citron coulis

Hovedret : Dansk kalvefilet - brændt blomkål - sprød kartoffel - svampesky - syrlige bær

Dessert : Cheesecake - chokolade - blåbær - karamel

 

TILKØB AF VINPAKKER

Vinpakke 1

Casa Mayor, Chardonnay, Chile, ad libitum

Protocolo, Tempranillo, Spanien, ad libitum

Øl og vand er også ad libitum under middagen

Kaffe/te ad libitum

Pris: 300 kr.

Vinpakke 2

Casa Mayor, Chardonnay, Chile, ad libitum

Cocoon Zinfandel, Californien, USA, ad libitum

Claude Val, Muscat, Frankrig: ét glas

Øl og vand er også ad libitum under middagen

Kaffe/te ad libitum

1 Cognac, Bailey eller likør

Pris: 400 kr.

 

NB. Vinpakke bestilles i forbindelse med billetbestillingen. Øvrige vine og drikkevarer købes i Hermans restaurant.