Parken

Jul i Friheden: Nissernes Postkontor

Calendar icon
16. november - 30. december · 14:00
Parken
Clock icon
Lukker en halv time før parken
Besøg Nissernes Postkontor og tag del i håndskrivningens ædle kunst, og lav dit eget personlige julebrev til en du holder kær.

Du inviteres indenfor i varmen, hvor der i postkontorets autentiske rammer, er lagt op til hygge og nostalgi

Hos Nissernes Postkontor er hyggen og kreativiteten i højsædet! Pejsen er tændt, der er kaffe på kanden og rammerne er sat for, at DU kan komme i den helt rigtige julestemning.

På Nissernes Postkontor vil tvillingerne, Cathrine og Marie-Louise fra julebloggen Julehygge, sidde klar og hjælpe alle parkens gæster med at skrive og sende kreative og kærlige håndskrevne julekort til nær og fjern. Der vil desuden være mulighed for at opleve det fineste modeltog, og tilmed være chancer for at vinde gaver alle dage frem mod jul.

Så ønsker du at komme i den helt rigtige julestemning, så tag et smut forbi Danmarks Hyggeligste Juleblog www.jule-hygge.dk inden dit besøg til Jul i Friheden. Bloggen julehygge er skabt med ønsket om at skabe og sprede juleglæde, og henvender sig til folk i alle aldre, lige fra de garvede juleentusiaster til de nysgerrige og interesserede juleskeptikere!