Parken

Sankt Hans i Tivoli Friheden

Calendar icon
23. juni · 11:30
Parken
Ticket icon
Sæsonkort eller entrébillet
Fed fredag banner
Sankt Hans i Tivoli Friheden byder på tale med borgmesteren og hygge for hele familien med musikalsk underholdning fra 'Stig og Vennerne' kl. 20:30.

Sankt Hans i Tivoli Friheden

Glæd jer til en hyggelig Sankt Hans aften i Tivoli Friheden, der byder på stort Sankt Hans bål, tale fra borgmesteren og musikalsk underholdning fra 'Stig og Vennerne'.

Traditionen tro fyrer vi op for et stort Sankt Hans bål på Svanesøen - og til at fyre op under jer, har vi hyret ingen mindre end ‘Stig og Vennerne’. I kan derfor se frem til at skråle med på alle de velkendte og elskede hits som “Vimmersvej”, “Hvorfor går Louise til bal?” og “I en lille båd der gynger”, når Stig og Vennerne hylder Flemming Bamse Jørgensen. 


Vær med til at hylde Bamses livsværk

Stig Rossen og Bamses originale musikere har nemlig sat sig for at hylde den folkekære sanger, Flemming Bamse Jørgensen og sikre, at hans vidunderlige melodier ikke går i glemmebogen. I kender dem allesammen - det er svært at bestemme sig for en favorit, blandt hans mange hits, som: “Vimmersvej”, “Hvorfor går Louise til bal?”, “I en lille båd der gynger” og mange, mange flere.

Som Stig Rossen siger i begyndelsen af hver koncert: ”Den bedste måde vi kan hylde Bamse på, er ved at have en fest!” Og fest, det bliver der!". Så glæd jer til fest, når vi ses til Sankt Hans aften i Tivoli Friheden.


Koncerten er zoneinddelt

Koncertpladsen er inddelt i zoner og adgang til koncerten kræver enten sæsonkort eller entrébillet. Det er ikke nødvendigt at købe billet til zonerne på forhånd - disse fyldes op løbende, som I ankommer. Vi opfordrer derfor til at komme i god tid, hvis I ønsker en plads nær scenen. Inden jeres besøg anbefaler vi også, at I orienterer jer omkring parkens gældende retningslinjer i forbindelse med covid-19 lige her


Program for dagen:

Kl. 20.00 Tale med borgmester Jacob Bundsgaard

Kl. 20.10 Det store Sankt Hans bål tændes og der synges midsommervise

Kl. 20.30 'Stig og Vennerne' spiller på Friluftscenen


Så der er god grund til at glæde sig til Sankt Hans aften i Friheden, hvor parkens naturskønne rammer er med til at skabe en hygge oplevelse for både børn og voksne. 


Sæt kryds i kalenderen onsdag d. 23. juni allerede nu!

* Egne drikkevarer må ikke medbringes 

 

 

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter