Parken

Skt. Hans bål

Calendar icon
Hver dag
Parken
Ticket icon
Sæsonkort eller indgangsbillet
Fed fredag banner
Skt. Hans i Friheden 2019 byder på båltale med borgmesteren, hygge for hele familien og Michael Learns to Rock

Skt. Hans og Michael Learns to Rock

Skt. Hans i Friheden 2019 bliver intet mindre end en storslået oplevelse med flot Skt. Hans bål, båltale ved borgmester Jacob Bundsgaard og koncert med selveste Michael Learns to Rock.

Til Skt. Hans i Friheden har du mulighed for at nyde den hyggelige stemning som vi kender den med båltale, midsommervise, stort Skt. Hans bål og herefter kan du nyde skønne hits fra Michael Learns to Rock på Friluftsscenen.

MLTR har igennem de seneste 10 år genopdaget sig selv og sit danske publikum ved en massiv turnévirksomhed på mindre og større spillesteder i Danmark, hvor MLTR har spillet akustiske og halv- akustiske koncerter for et stadig større publikum. De mange succesfulde indendørs-koncerter i Danmark har givet MLTR lyst til at dedikere en hel sommerperiode til at vende tilbage til de mange alsidige udendørskoncerter i Danmark på festivaler, byfester osv. Derfor er MLTRs sædvanlige udlands-aktiviteter lagt på hylden i sommeren 2019, hvor bandet vil drage ud i det danske sommerland og besøge så mange forskellige danske byer, landsbyer, havne og pløjemarker som muligt.

MLTR vil levere en række sommerkoncerter med et eneste formål; at underholde og sprede glæde hos publikum. MLTR vil levere alle de største hits, samt andre perler fra bandets lange karriere, heriblandt fra bandets seneste album STILL, som udkom i 2018.

Glæd dig til at synge med på sange som "The Actor", "Wild Women", "Sleeping Child" og mange andre sange til Skt. Hans i Friheden


Sæt kryds i kalenderen til Skt. Hans i Friheden d. 23. juni allerede nu √

 

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter
Tivoli Friheden

Programmet for Skt. Hans 2019

kl. 20:00
Båltale v. Borgmester Jacob Bundsgaard

kl. 20:10
Bålet tændes (ved Svanesøen)

kl. 20:30
Michael Learns to Rock spiller på Friluftsscenen