Hermans

Søren Sko / Benjamin Koppel - Nat King Cole 100 år

Calendar icon
20. september · 20:00
Hermans
Ticket icon
fra kr. 285,-
Fed fredag banner
Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no #1 Nat King Coles musik, bliver der for alvor pustet nyt liv i de gamle klassikere.

Billetsalg - Billetlugen - Tlf. 70 263 267

Søren Sko & Benjamin Koppel

Sammen giver de to – med hjælp fra nogen af Nordens bedste jazzmusikere – deres helt eget hjertevarme, ærlige og medrivende bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner, Nat King Cole havde på sit repertoire. Netop i år ville Nat King Cole være fyldt 100 år og selvom legenden ikke er mere, lever hans vidunderlige sangskat videre. 
Glæd dig til en vidunderlig indbydende koncert, med ro på, et skævt smil og fuld af flirt.

Den danske sanger Søren Sko har, lige siden den efterhånden legendariske duo Sko & Torp debuterede i 1989, været en uundværlig bestanddel af den danske musikscene, centralt placeret som en af landets fineste sangere. Saxofonisten Benjamin Koppel udgav sin debutplade som bare 18-årig i 1993, har siden spillet med alle de største internationale jazzstjerner, udgivet knap 50 plader i eget navn og modtaget et hav af priser og hædersbevis.

I 2018 udsendte Søren og Benjamin pladen On Cole med udvalgt klassikerne og resultatet er ganske enestående, med Sørens rå og upolerede rockstemme og Benjamins melodiske overskudssaxofon i centrum, høstede albummet anmelder roser og er en af de mest spillede jazz udgivelser sidste år. En plade af format, der rammer lige så bredt og folkeligt, som den kan måle sig på den internationale jazzscene.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter