Hermans

Time of my life

22. marts - 24. marts · 20:00
Hermans
fra 260 kr.
Køb billet
Den ultimative 80’er rockhyldest

TIME OF MY LIFE

I marts 2018 har MusicalDanmark 10 års jubilæum. Det skal fejres med denne ultimative rock hyldest.

TIME OF MY LIFE er en to timers lang musikalsk extravaganza med de bedste sangere og musikere, som vil sætte ild til scenen fra første eksplosive tone. Du kan godt glæde dig til at møde vinderen af Dansk Melodi Grand Prix, Jonas Rasmussen, sammen med Lene Nørrelykke (vinder af Stjerne for en aften), Jacob Prüser, Rikke Lillevang og Lucas Hoang m.fl.

Vi tør godt love, at salen bliver rødglødende, når der bliver tændt op for de største 80’er hits!

Oplev bl.a. hits som “With Or Without You” af U2, “Every Breath You Take” af Police, “Africa” af TOTO, “Let’s Dance” af David Bowie, “Freedom” af Wham, titelnummeret, “(I’ve Had) The Time Of My Life” fra filmen Dirty Dancing og naturligvis en lang række af de store rock numre fra grupper som Queen, Journey, Whitesnake m.fl.

Men nu var det jo ikke kun i England og USA, at de kunne lave rigtigt godt musik i 80’erne. Så mon ikke at der sniger sig nogle danske numre ind i handlingen, sådan at vi alle kan synge med på “Vågner i natten” og “Den jeg elsker”?

TIME OF MY LIFE er en sprudlende musikalsk fortælling om række forskellige personer og deres liv og drømme. Små historier, der væves ud og ind imellem hinanden om de øjeblikke, som har betydet noget særligt i personernes liv. Og hvert eneste øjeblik er naturligvis knyttet uløseligt sammen med et musiknummer fra 1980’erne.

 

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter