Hermans

Time of my life

06. april - 07. april · 16:00
Hermans
fra 245 - 385 kr.
Køb billet
Den ultimative 80’er rockhyldest

Billetsalg - Ticketmaster - tlf. 70 15 65 65

TIME OF MY LIFE

I foråret 2018 blev det til en bragende succes med Time Of My Life i Hermans. Så derfor bliver 80’er rock hyldesten til de store øjeblikke i livet genopsat til marts 2019, så endnu flere kan opleve teaterkoncerten og få mulighed for at synge og danse med på I’ve Had The Time Of My Life og alle de mange andre hits. Vi tør derfor godt love, at salen bliver rødglødende, når vores sangere og musikere sætter ild til scenen fra første tone og tænder op for de største 80’er hits!

Oplev bl.a. With Or Without You af U2, Every Breath You Take af Police, Africa af TOTO, Let’s Dance af David Bowie, Freedom af Wham, (I’ve Had) The Time Of My Life fra Dirty Dancing og mange flere hits.

Men nu var det jo ikke kun i England og USA, at de kunne lave rigtigt godt musik i 80’erne. Så der sniger sig også helt sikkert nogle danske numre ind i handlingen, så du kan komme til at synge med på Vågner i natten og Den jeg elsker!

De medvirkende sangere og musikere er kendte fra MusicalDanmarks tidligere store succeser i Hermans, bl.a. Jonas Rasmussen (vinder af melodi Grand Prix 2018), Lene Nørrelykke (nr. 2 i Stjerne for en aften), Jacob Prüser (SEEBACH The musical), Rikke Lillevang, Lucas Hoang m.fl.

Der er med andre ord en garanteret strålende musikalsk oplevelse i vente!

Arrangør: MusicalDanmark

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter