Hermans

Tina Dickow Solo - UDSOLGT

Calendar icon
12. november · 20:00
Hermans
Ticket icon
UDSOLGT
TINA DICKOW’s første store danske soloturné

TINA DICKOW

TINA DICKOW’s første store danske soloturné i slutningen af 2017 blev en ren triumf, og aften efter aften tryllebandt hun publikum på totalt udsolgte spillesteder med sine sange og sine historier fra en lang karriere.


Anmelderne var også begejstrede, og Aarhus Stiftstidende gav under overskriften “Tæl Til 6 stjerner” bl.a. koncerten følgende ord med på vejen:


"Hun er en aldeles fremragende formidler. Meget naturlig, jordbunden og nærværende og vældig kompetent til at binde de enkelte numre
 sammen med relevante betragtninger og holdninger, der bærer præg af stor indsigt og interessante refleksioner. Kloge ord, der maner til eftertanke.


Det ledsages alt sammen af en skøn humor, der både er underfundig, skæv, underspillet, jysk og med masser af selvironi. Pragtfuldt. Hvem sagde Hausgaard?"

I kølvandet på sit seneste album FASTLAND, runder Tina Dickow 2019 af med endnu en solo turné rundt i landet, og hun skriver:

“Det var så stor en oplevelse at være rundt i Danmark på solo-turné, at jeg ikke kan dy mig for at spille en del af mine FASTLAND-koncerter på dén måde: alene med mine guitarer og mine fodtrommer og med god tid til at snakke og fortælle historier fra det virkelige såvel som det uvirkelige liv. Det store spørgsmål bliver, om jeg tager mundharpe og banjo med igen, eller om jeg hiver helt nye instrumenter med på scenen. Det er en cliffhanger, der er til at tage at føle på! Nyt bliver det i hvert fald, og jeg glæder mig allerede helt vildt!”

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter