Hermans

Torben Wiese

Calendar icon
27. maj · 15:00
Hermans
Clock icon
2 timer inkl. pause
Ticket icon
kr. 259,-
Fed fredag banner
Bryd vanen og nå dine mål
Fra forandringsparat til forandringsskabende

Billetsalg - TIKKO - tlf. 88 775 770

Det er længe siden, at mavemusklerne er blevet aktiveret i sådan en grad! Fremragende foredrag med latter og dybde! Charlotte J. Couriol, Kalundborg

Humoristisk og motiverende foredrag med Torben Wiese

Som en af landets mest benyttede professionelle foredragsholdere har Torben Wiese gennem årene talt for over 300.000 ledere, medarbejdere og privatpersoner. M​ed sin motiverende, energiske, provokerende og humoristiske stil​ har Torben ​​hjulpet medarbejdere, teams, afdelinger og virksomheder til at bryde vaner og nå deres mål.

Nu har du og dine kollegaer muligheden for at opleve Torben Wiese i et af hans sjældne åbne foredrag.

Hjernen elsker vaner

Du får konkrete værktøjer og inspiration til at bryde de uhensigtsmæssige vaner, som forhindrer dig eller din organisation i at nå de ønskede mål. I løbet af foredraget kommer Torben Wiese bl.a. omkring

  • Overspringshandlinger - er du også verdensmester?
  • Hvordan når vi de mål, vi sætter os for, fremfor blot at stå stille og vente på de positive forandringer?
  • Gå fra forandringsparat til forandringsskabende - hvordan skaber du commitment og engagement, når du lufter en ny idé?
  • Enkle værktøjer, der reducerer stress - hvordan fastholder vi nærværet og arbejdsglæden - også midt i store forandringer?
  • Hvorfor elsker hjernen vaner? - og hvordan holder vi fast i de gode, mens vi slipper af med de vaner, der hæmmer os?

Torben Wiese - vanebryder nr. 1

Torben er Skandinaviens Vanebryder nr. 1 og er fast at finde på listen over landets mest motiverende talere. Han har skrevet bestsellerne Bryd vanen og nå dine mål og Bøj fisken, mens den er frisk. Derudover har Torben medvirket i en lang række TV- og radioprogrammer og har hjulpet nogle af Danmark og Europas største virksomheder med at nå endnu højere mål.

Du går efter foredraget hjem som det, Torben Wiese kalder Vanebryder og Fiskebøjer, og får en mental vitaminindsprøjtning og fornyet energi. Og måske vigtigst; modet til at gå efter mål, du ikke tidligere har troet var mulige for dig!

Tag dine kollegaer og chefen med til et inspirerende eftermiddagsforedrag og afslut arbejdsdagen med store grin og vigtige pointer.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter