Hermans

Uffe Holm - Instachamp

Calendar icon
30. marts · 20:00
Hermans
Ticket icon
kr. 295,-
Med en voldsomt populær profil på de sociale medier, har Uffe markeret sig som en af Danmarks største på Instagram.

Uffe er kendt for at stikke næsen frem, og når man gør det, bliver man indimellem kørt midtover. F.eks har det betydet at Uffe nu nærmest har cykelhjelm på 24/7.

Uffe Holm er tilbage med et nyt Stand-up show i 2019. Og det kan man godt glæde sig til!

Med InstaChamp vil du blive vældig underholdt med Uffes liv på de sociale medier – og der er nok at tale om. Og der er noget for enhver – hvad enten du tilhører youtube generationen eller bruger mere tid på dramaserier på TV. Den berømte ytringsfrihed bliver også behandlet undervejs, når Uffe tager fat i alle de trolls der sidder bag skærmen og gemmer sig og har et sygt behov for at sige deres mening. Om alt. Hele tiden.


Og hvad med hele Danmarks Holly?

Holly slipper man ikke for – dog bliver gensynet med Holly ikke et live act – hun går allerede i seng kl 20, men skærmtrolden har forberedt en del til underholdningen.

Hvordan kan en lille pige kan sprede så meget glæde, og hvorfor det er så uendeligt vigtigt at gøre gode gerninger? Uffe vil fodre dig med idéer så du går derfra som en anden Johannes –døber.

Kunne man forestille sig at man møder Joe i showet?

Det kunne man sagtens – Joe er jo en vigtig ekspert på Uffes profil på Instagram, så mon ikke han har en masse gode råd at dele ud af – råd som gør livet meget nemmere – man kan vel godt kalde det lifehacks uden at blive beskyldt for at overdrive.

Kort sagt kan du glæde dig til et festfyrværkeri af et stand-up show, som vil tage din humor op i de højere luftlag. Årets mandagsboost kunne man kalde det. Men det gør vi ikke. Vi kalder det InstaChamp.


InstaChamp
 er showet som du ikke kommer igennem 2019 uden at se. Eller – jo det gør du måske nok, men det bliver bare ikke nær så sjovt hvis du misser det.

 

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter