FIRMAUDFLUGT

Invitér kollegaerne med til en dag i Friheden, hvor I kan prøve løs i forlystelserne og nyde lækker mad i hyggelige omgivelser.
Vi skræddersyer en speciel firmaoplevelse, som jeres medarbejdere sent vil glemme.

 

ALL INCLUSIVE

Glem alt om prisen. Det hele er betalt. Med All Inclusive til Friheden får du entré, turbånd, buffet med en drikkevare samt en snack.

Giv dine medarbejdere en dag med underholdning for hele familien.

 

FIRMA RABAT

Inviter mindst 10 af dine medarbejdere med, og få rabat på en hyggelig dag med underholdning for børn og barnlige sjæle i Tivoli Friheden.

 

Firma VIP kort

Ét kort - mange muligheder. Bestil et firma VIP kort til Friheden til dine medarbejdere, med masser af muligheder for fantastiske oplevelser i alle aldre.

 

Grupper

Vil I have en dag med underholdning og hyggelige oplevelser. Tivoli Friheden har det hele. Aarhus’ egen forlystelsespark smukt beliggende centralt i Aarhus i Marselisborg skov. Er I over 20 personer tilbyder vi fordelagtige rabatter på entré og turbånd.

 

SÆSONKORT

Giv dine medarbejdere den perfekte start på weekenden. Med et sæsonkort til Friheden får de adgang til 21 Fed Fredag koncerter.

(Køb min. 20 sæsonkort og få rabat) 

 

ONLINE RABAT TIL VIRKSOMHEDER

Køb flere, spar mere. Tilbyd dine medarbejdere en tur i Tivoli Friheden til en skarp pris, og giv dem og deres familie en magisk oplevelse.