all inclusive

GLEM ALT OM PRISEN...

– det hele er betalt

All Inclusive er en Tivoli-tur i én samlet pakke – Friheden til fast pris. 

 

 


sæsonkort 2021

Giv dine medarbejdere en julegave de sent vil glemme!

Med Sæsonkort til Tivoli Friheden kan I give medarbejdere

gratis adgang til en bred vifte af familie-oplevelser i en park

fuld af stemning – og mere end 40 forlystelser og aktiviteter!


FIRMAHYGGE og spisning

Tag dine kollegaer med i Friheden til en hyggelig dag, hvor I glemmer tid og sted. Nyd en lækker middag i de historiske rammer hos Restaurant Terrassen, hvor vores dygtige kokke forkæler jer med skønne anretninger af sæsonens lækreste råvarer - eller nyd en skøn middag hos Skovpavilionen med udsigt over søen.

 


20 klip til friheden

Med Frihedens klippekort kan du forkæle dine kollegaer med en tur i Tivoli Friheden 20 gange eller én tur for 20 kollegaer - I bestemmer selv.

 

 

 


Juleboder og julehygge

Tag kollegerne med i Tivoli Friheden, og glæd jer til en sand juleoplevelse i vores magiske juleland spækket med over 300.000 julelys, sne, julekor, juleboder og lækre madboder med velsmagende traditioner og overraskelser - og Danmarks måske højeste juletræ af lys.


Julefrokost i hermans

Skal du være med at fejre alle julens glæder sammen med dine kollegaer en magisk aften i Hermans? Så book dit bord til en julefrokost, hvor samvær, hygge og fantastisk mad er i højsædet. Vi har masser af plads og kan garantere, at der tages forbehold for alle sikkerhedsforanstaltninger, så vi alle kan have en forrygende aften i rolige rammer.


Arrangementer i hermans

Skab nye trygge vaner for afholdelse af kundearrangementer. Nu hvor vi ikke kan mødes til stående kom-sammen-arrangementer for at netværke, så kan vi stadig mødes og skabe mindeværdige oplevelser sammen.