Koncerter i hjertet af Aarhus

Hvert år arrangerer Tivoli Friheden flere store koncerter på fredage fordelt henover året. Koncerterne starter typisk omkring kl. 20, og tiltrækker hvert år mange dansende og syngende gæster, der fylder parken med en festlig stemning.

 

Der vil både være nyere kunstnere at danse til, og gode gamle klassikere at synge med på, når Tivoli Friheden slår dørene op til fredagskoncerter under bøgetræerne på Friluftsscenen midt i parken. Tivoli Friheden ligger centralt i Aarhus, og du får derfor koncerter midt i byen, men med flotte grønne omgivelser omkring dig. Arrangementet er for dig, der elsker god musik, fed stemning og kvalitetstid med venner og familie.

 

 

Hvem spiller til Fed Fredag?

Til Fed Fredag i Tivoli Friheden i Aarhus kan du opleve en lang række fede koncerter fra populære musikkere, som med garanti vil bidrage til fest og højt humør.

 

Hvornår starter Fed Fredag?

Fed Fredag starter typisk fra åbningsugen i april og kører helt frem til midt september. Her vil der være en række spændende artister, som optræder til Fed Fredag i Tivoli Friheden.

Musik for enhver smag

Hvert år tilrettelægges programmet med henblik på at præsentere et så alsidigt program, som favner bredt, og præsenterer musik i alle mulige forskellige genrer. Tivoli Friheden lader hvert år en lang række spændende artister og bands, fylde parken med god musik til vores fredagskoncerter 

 

Det er koncerter for både unge og gamle, uanset om du er til rock eller til pop, så er der musik for en hver smagMålet med programmet er netop også at præsentere musik i alle genre, som kan samle aldersgrupper på tværs, til festligt samvær i Tivoli Friheden. Programmet består af de bedste danske artister, som både har hits nationalt og internationalt.  

 

Koncerterne bliver offentliggjort løbende, som vi får planlagt dem, men der er uden tvivl garanti for en sæson med god musik, festlig stemning og højt humør.  

Stigende besøgstal

Fed Fredag er efterhånden ved at blive en hyggelig sommer tradition i Aarhus by, for både unge og gamle, og besøgstallene har gennem de seneste år været stigende. På trods af, at det danske vejr til tider kan være utilregneligt, bliver koncerterne afholdt under åbne himmelstrøg. Det giver mulighed for at huse flere mennesker, og de høje bøgetræer skaber en magisk stemning til fredagskoncerterne.  

 

Koncerterne bliver nemlig afholdt på Friluftsscenen midt i Tivoli Friheden, hvor du kan nyde fede koncerter i Aarhus med højt til loftet, under parkens smukke bøgetræer. En masse spændende artister fylder de lune sommeraftner med fed musik og festlig stemning, i de fantastiske rammer i Tivoli Friheden i Aarhus.