Forårsudflugt

Er I en større gruppe, der gerne vil opleve et forår i fuldt flor, der byder på mere end 120.000 frodige og farverige forårsblomster?


Farverig symfoni af forårsblomster
Når foråret melder sin ankomst, har I som større gruppe, forening eller instutition mulighed for at bestille en uforglemmlig udflugt gennem det frodige og idylliske forårslandskab i Tivoli Friheden.


Forår i fuldt flor
I vil blive mødt af et overvældende blomsterhav - syv gange så stort som normalt - med det samme, I træder ind i parken. Smukke forårsblomster, som tulipaner, narcisser, prydløg og kejserkroner vil pryde parken så langt øjet rækker og sammen skabe en fantastisk farvesymfoni.


Forårsudflugt i maj
Foråret i Tivoli Friheden byder på mere end 120.000 tulipaner i smukt farvespil og forskellige formationer. Det bliver en smuk hyldest til det længeventede forår, når vi i perioden fra den 25. april til den 20. maj, byder velkommen til en enestående måde at opleve parken på.


En imponerende skue i smukke farver og formationer
Under jeres besøg har I mulighed for at gå på opdagelse i parken og beundre de smukke forskelligartede tulipaner og andre blomster, eller blot nyde synet i ro og mag på en solopvarmet bænk. Med en forårsudflugt i Tivoli Friheden kan I se frem til en skøn dag med hyggeligt samvær, hvor I glemmer tid og sted.


Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.