Glæd dig til grusomme oplevelser i Friheden

 

Normalvis er Tivoli Friheden fyldt med glæde, hygge og smilende ansigter. Men hvert år i oktober ændrer vores eventyrlige park sig betydeligt. Pludselig er det nemlig kun vores mest modige gæster, som tør besøge os.

 

Under Halloween spredes vaskeægte uhygge, gys og gru sig overalt i Tivoli Friheden. Her pibler det frem med behårede edderkopper, grufulde monstre, talende skeletter, hvinende spøgelser og alverdens mystiske væsner og genfærd.

 

Spørgsmålet er, er du en af de modige gæster, som tør at besøge Tivoli Friheden under Halloween?

Glæd jer til uhyggelige, hyggelige oplevelser

Under Halloween kan du skabe mindeværdige øjeblikke med hele familien i Tivoli Friheden. Her finder du de bedste faciliteter til en sjov dag. Gå på opdagelse i hele parken og oplev sjove forlystelser, der kilder i maven og får adrenalinen til at stige. Der er forlystelser for både små og store, så ingen i familien kommer til at kede sig.

 

Under Halloween i Friheden får I ikke bare sus i maven - måske får I også kuldegysninger over hele kroppen. Vi pynter nemlig hele Friheden med grufulde Halloween-udsmykninger og sender statister i parken, der er udklædt som uhyggelige monstre, genfærd og spøgelser.

 

Trods de mørke og tågede dage i oktober, kan I glæde jer til, at den uhyggelige måned vil være oplyst af flere tusinde smukke og magiske lys, spøgelser og græskar. Det bliver et skræmmede smukt syn.

Oplev Halloween i Friheden

 

Hvert år i oktober kommer Halloween - den mest uhyggelige tradition og højtid på året. Traditionen er de seneste år blevet mere og mere populær.

 

Og ved Halloween er det ikke unormalt at se udhulede græskar-ansigter på byens dørtrin og små balladebørn i uhyggelige kostumer, der går dør fra dør, og er ude efter slik.

 

Vi lover, at I kommer i rigtig Halloween-stemning, når I besøger Tivoli Friheden, hvor alt fra edderkopper, monstre, spøgelser og andre skræmmende grusomheder, invaderer den ellers hyggelige park.

Skræmmende gode smagsoplevelser og lidt til den søde hugtand

 

Når I besøger Tivoli Friheden under Halloween, er det eneste, I ikke skal være bange for, at I ikke kan få stillet jeres sult og tørst. I parken findes masser af madboder, restauranter og caféer med et stort udvalg af forskellig mad og søde forfriskninger.

 

På Restaurant Terrassen kan I blandt andet se frem til smagen af efterår, når restauranten tryller fem smagfulde anretninger frem, som I kan nyde i (u)hyggeligt smukke og historiske rammer. Restaurant Terrassen blev grundlagt tilbage i 1904 og under Halloween i Friheden hjemsøger Tivoli Frihedens grundlægger og forpagter, Hans Rising, de gamle lokaler. Måske I kan få øje på ham?

Horror Escape Room

 

Til Halloween i Tivoli Friheden, er der i år dømt Horror Escape Rooms i parken for vores voksne gæster.

 

Pjerrot har altid skabt glæde og smil i Tivoli Friheden. Uheldigvis er denne tid forbi, for Pjerrots glade tivoli-ånd har forladt ham - han er blevet forbandet og løber nu rundt og skaber rædsel og frygt i Tivoli Friheden.

 

Vi har placeret fem forskellige Horror Escape Rooms rundt omkring i parken, der står klar til, at I kan løse mysteriet - hvis I altså tør?

 

Kan I regne ud af hvad der skete med Pjerrot? Og kan I undslippe dette tivoli-mareridt uden selv af blive besat?

Genbesøg parken én ekstra gang

 

I de mørke og (u)hyggelige oktober-dage er der mulighed for en masse eventyrlige dage i Friheden. Når først du har købt turbånd til Halloween i Friheden, kan du nemlig genbesøge parken én ekstra gang i den (u)hyggelige lange åbningsperiode, hvis blot du beholder dit turbånd på armen. Gør du det - og tør du det - så vil du få endnu en dag i parken med entré og turbånd. 

 

Så er der mulighed for at få endnu flere skræmmende gode oplevelser, så du ikke risikerer at gå glip af de mange spændende events, der foregår under Halloween i Tivoli Friheden.

Kan du finde vej gennem labyrinten?

 

Se om du kan finde vej gennem vores sjove labyrint, der er bygget af 42 kæmpe halmballer!

 

Hvor hurtigt kan du finde vej gennem den kringlede labyrint uden at fare vildt? For det er med at holde hovedet koldt og tungen lige i munden, når først det går løs.

 

Den store Halmballe-labyrint er for alle børn og barnlige sjæle.

Aftenåbent til kl. 21:00 hver dag

 

Når mørket sænker sig over parken, forvandles hygge til ren uhygge. Monstre og uhyggelige figurer viser sig frem i natten og det er ikke for sarte sjæle.

 

Er du modig nok til at klare en tur gennem Haunted House eller gennem Delusions-FABRIKKEN, hvor kold ånde i nakken og uhyggen venter om hvert hjørne?

 

Så er der rig mulighed for at få den fulde oplevelse, da parken holder aftenåben helt til kl. 21.00 hver evig eneste dag under Halloween i Friheden.