Tekniker

I Tivoli Friheden har vi fokus på at skabe glæde og gode oplevelser, for de omkring 600.000 gæster, som hvert år besøger vores park og det er vores kollegaer, der med deres høje humør og hjælpsomhed, som er med til at fuldende besøget.

 

Vores tekniske afdeling, bidrager til driften ved at sikre, at alle de mange og forskelligartede tekniske installationer altid fungerer effektivt, og med høj grad af sikkerhed for vore gæster.

 

Vi mangler en kollega i teknisk afdeling med baggrund som mekaniker, elektriker eller lignende, og med en solid baggrund inden for vedligeholdelse og fejlfinding af både mekanisk og elektrisk udstyr.

 

Så hvis du har styr på både tandhjul, lejer, VVS og styringer, så er du måske den kollega, vi leder efter til at hjælpe os med at skabe endnu bedre oplevelser for gæsterne i fremtiden.

 

Vi tilbyder en meget afvekslende arbejdsdag på et hold af erfarne teknikere i et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi forventer, at alle påtager sig et ansvar, bidrager engageret og kommer med idéer til optimering og forbedringer.

 

Vi forventer, at du kan arbejde ansvarsbevidst og selvstændigt, og at du kan holde hovedet koldt i en travl hverdag, samt at du er en stabil og god kollega.