FRIHEDENS TRYGHEDSLØFTE

Igennem de sidste 117 år, har åbningen af Tivoli Friheden været et fast indslag i det tidlige forår i Aarhus. Sådan gik det som bekendt ikke i år. Oprindeligt skulle parken være åbnet til påske d. 4. april, så blev det d. 17. april, siden troede vi på den 1. maj, og endelig kunne vi slå dørene op fredag d. 29. maj. 

Gæsternes og kollegernes sikkerhed har første prioritet. Derfor vil meget være nyt og anderledes, når I besøger Tivoli i år – men forsat vil der være plads til de gode oplevelser, fællesskab, samvær (lidt på afstand), hygge, grin og smil.

For vi tror på, at der er brug for traditioner. Brug for at skabe minder. Og brug for et sted, hvor du kan være dig selv - sammen med dem, der betyder noget. Særligt i år. Vi glæder os derfor til at give dig gamle traditioner, og nye vaner.

Smitteforebyggende tiltag i parken

I samarbejde med myndighederne og de øvrige forlystelsesparker i Danmark, har vi udarbejdet et regelsæt, som sikrer en god, sikker og tryg oplevelse for gæster og medarbejdere.

 • Vi råder over et meget stort areal, så der er rigeligt med plads til, at både gæster og medarbejdere kan holde den krævede minimumsafstand.

 • Vi anbefaler at du køber din billetter online, så vi undgår unødvendig kontakt ved indgangen. 

 • Ved indgangen til parken vil Corona-officials med særlig uddannelse og viden om Covid-19, fra dagens start være klar til at sørge for, at gæsterne ikke klumper sig sammen, og at der holdes den nødvendige afstand.

 • Senere på dagen vil Corona-officials bevæge sig rundt i parken, og hjælpe gæsterne med at få en god og ikke mindst sikker oplevelse i Tivoli.

 • Særlige rengøringsteams (”sprittere” kalder vi dem) vil sørge for, at de steder hvor publikum særligt færdes – i køledere, på restauranter og ved spil m.m., bliver rengjort som minimum 2 gange ekstra i løbet af åbningsdagen.

 • Der vil være håndsprit tilgængeligt ved indgang og udgang på alle forlystelser, på restauranter og på strategiske punkter rundt omkring i parken herunder på toiletterne, der vil blive rengjort ekstraordinært 4 gange dagligt.

 • Alle spisesteder i parken overholder selvfølgelig alle retningslinjer omkring afstand, ekstraordinær hygiejne, brug af engangshandsker m.m. – og det gælder indendørs såvel som udendørs servering.

 • Personalet vil være opdateret omkring relevant Covid-19 information.

 • Sundhedsmyndighederne har givet grønt lys til genåbning af fuld kapacitet i hurtigkørende forlystelser, så længe gæsterne påfører sig et rent mundbind ved hver enkelt tur. Du skal derfor have mundbind på, når du prøver Cobraen. Du kan medbringe eget mundbind eller købe et mundbind i parken til 5 kr. 

 • Grundet de skærpede retningslinjer for drift af forlystelser vil Svinggyngerne kører med nedsat kapacitet.

Sådan bidrager du til din egen og andres sikkerhed: 

 • Undlad at besøge Tivoli, hvis du eller dine nærmeste har symptomer på Covid-19. Se symptomer på Covid-19 her

 • Undgå fysisk kontakt.

 • Vask hænder og brug håndsprit.

 • Host og nys i ærmet.

 • Følg regler på skiltning og efterlev personalets anvisninger. Spørg gerne hvis du er i tvivl.

 • Undgå at klumpe sammen – find opholdssteder i god afstand fra andre.

 • Overhold afstandskrav i køsystemer – både ved indgangen og ved forlystelserne.

 • Så vidt muligt skal kun én fra familien stå i kø ved køb af is, mad og drikkevarer.

 • Gør så vidt muligt brug af kontaktløs kreditkortbetaling eller mobile-pay - undgå kontanter.

Har du spørgsmål omkring dit besøg, er du meget velkommen til at skrive til os på tivoli@friheden.dk.

 

Særligt vedrørende sæsonkortholdere

Vi takker for al den opmuntring og opbakning, vi har fået fra Sæsonkortholdere i den sidste tid. Og vi takker af hele hjertet for udvist tålmodighed, og nu glæder vi os bare til at komme i gang, og sørge for en masse gode og sikre oplevelser.

Vi håber selvfølgelig, at du fortsat er glad for dit Sæsonkort, og at du fortsat vil støtte os. Vil du hjælpe os rigtig meget, så kan du afstå fra at bede om kompensation for de åbningsdage, som vi desværre ikke har været i stand til at levere. Men du er selvfølgelig i din gode ret til at modtage tilbagebetaling – og det gør du ved at sende en mail til tivoli@friheden.dk

 

Du har et gyldigt sæsonkort til 2020 af typen Deluxe, Platin, Senior eller Studie.
Du går glip af 46 dage har derfor mulighed for 32% i kompensation.

Du har et gyldigt sæsonkort til 2020 af typen Sølv.
Du går glip af 34 dage har derfor mulighed for 39% i kompensation.

 

Uanset om du beder om økonomisk kompensation, så er vi glade for at kunne informere om, at alle åbningsdage juni måned er vennedage. Her kan du som Sæsonkortholder kvit og frit tage en ven med, når du besøger tivoli. 

OBS! 
Har du købt sæsonkort efter d. 25. maj 2020 er kompensationen indregnet i sæsonkortets pris, og du er derfor ikke berettiget til kompensation. 

Vi glæder os til at skabe skønne Tivoli-minder med jer alle igen!