Uncover Music varmer op til Fed Fredag

Tine Mynster

På det grønne torv kan du før hver Fed Fredag opleve god musik. Uncover Music præsenterer sangskrivere og bands med egne sange. Fredag d. 9. august kan du opleve Tine Mynster Tine Mynster har levet af og med musikken hele sit voksenliv.  I 2015 begyndte en ny musikalsk rejse med udgivelsen af Hjerteland, og med samme nærhed og autencitet spiller Tine nu koncerter hvor hjerterne gerne vil berøres. Sangene er om de store emner i livet, og Tines direkte og tydelige tekster rammer de fleste. Der er stof til eftertanke i teksterne, og melodier smyger sig om ordene og giver et indblik i et levet liv.  Enkelheden og de direkte tekster taler både til mænd og kvinder, og for Tine er det en glæde at mærke hvordan publikum rykker tættere sammen i løbet af koncerterne. Tine spille lige gerne for få og for mange - men altid ærligt og tæt på. Opvarmning starter kl. 19:00

Konkurrér mod venner og andre gæster

DELTAG i Sydbank Fed fredag Quiz

Hver fredag før koncerten er der præmier på højkant, når vi i samarbejde med SYDBANK afvikler storskærmsquiz, hvor du kan deltage fra din telefon. Du får testet din viden om musik, fed fredag og måske er du musikeksperten, der løber af med sejren næste fredag!

 

 

Start din opvarmning i en af vores spændende barer med noget for enhver smag

 

Eksklusive bobler fra I AM

I AM Champagnebar

I vores I AM champagne bar har du mulighed for at nyde de skønneste bobler imens lyden af god musik til Fed Fredag, for med I AM champagne er det ikke blot at poppe bobler til fancy middage, men i stedet at fejre hvert minut.

Prøv de lækre cocktails fra Nohrlund

Nohrlund

Nohrlund er udsprunget fra traditioner og tendenser fra nordiske breddegrader med særligt fokus på ægthed, kvalitet og bæredygtighed. Perfekt cocktail at nyde under bøgetræernes kroner til lyden af god musik til Fed Fredag

Den perfekte fredagsbar

Royal Beer

Har du haft en lang arbejdsuge og trænger du til en god fadøl, så er Tivoli Friheden stedet, hvor du kan nyde lækre øl fra Royal. Den oplagte måde at starte weekenden ud!

En perfekt G&T til at starte weekenden ud med

GIN GIN

I vores Gin-bar finder du en vaskeægte klassiker, her serveres intet andet end Gin & Tonics, lavet på gin fra Monkey 47 og med live-musik er Gin Gin det perfekte sted at varme op til Fed Fredag.

En sand klassiker

Irish Coffee baren

Somme tider er der ikke noget bedre end en god gammel kending. Tivoli Friheden byder velkommen i vores nye Jameson bar, hvor du kan nyde en god irish coffee i de hyggeligste omgivelser til lyden af den bedste musik i Danmark i dag.