Konkurrér mod venner og andre gæster

DELTAG i Fed fredag Quiz

Hver fredag før koncerten er der præmier på højkant, når vi afvikler vores storskærmsquiz, hvor du kan deltage fra din telefon. Du får testet din viden om musik, fed fredag og måske er du musikeksperten, der løber af med sejren næste fredag!

Uncover Music varmer op til Fed Fredag

44 upcoming navne

Glæd dig til at opleve stemningsfyldt livemusik, når vi hver fredag inden koncerten spreder musikalske toner på Det Grønne Torv og i Gin Baren. Hver fredag fra kl. 18.00

 

Start din opvarmning i en af vores spændende barer med noget for enhver smag

 

 

Eksklusive bobler fra I AM

I AM Champagnebar

I vores I AM champagne bar har du mulighed for at nyde de skønneste bobler imens lyden af god musik til Fed Fredag, for med I AM champagne er det ikke blot at poppe bobler til fancy middage, men i stedet at fejre hvert minut.

Prøv de lækre cocktails fra Nohrlund

Nohrlund

Nohrlund er udsprunget fra traditioner og tendenser fra nordiske breddegrader med særligt fokus på ægthed, kvalitet og bæredygtighed. Perfekt cocktail at nyde under bøgetræernes kroner til lyden af god musik til Fed Fredag

Den perfekte fredagsbar

Royal Beer

Har du haft en lang arbejdsuge og trænger du til en god fadøl, så er Tivoli Friheden stedet, hvor du kan nyde lækre øl fra Royal. Den oplagte måde at starte weekenden ud!

En perfekt G&T til at starte weekenden ud med

GIN GIN

I vores Gin-bar finder du en vaskeægte klassiker, her serveres intet andet end Gin & Tonics, lavet på gin fra Monkey 47 og med live-musik er Gin Gin det perfekte sted at varme op til Fed Fredag.