AKTIVITETER I PÅSKEN

Solen skinner, forårsliljer titter frem i vejkanten, kalenderen viser forår, og det er blevet påske i Danmark. Påsken bliver, for de fleste, brugt sammen med dem, som vi har kær. Men hvad med at bruge påsken til at skabe nye og uforglemmelige minder og gode stunder sammen med dine venner eller familie i Tivoli Friheden? I Tivoli Friheden er der plads til store grin, godt humør, og vi har en hel verden af oplevelser både for store og små. Her er plads til hele din familie og jeres firbenede venner, og her er tid til at nyde nærværet med hinanden. Hvis påskeferien skal afholdes i Aarhus eller tæt herpå, så er en tivolitur et must! Tivoli Friheden er i gåafstand fra Aarhus centrum, så det er nemt at komme til og fra pladsen, når du holder påskeferie i Aarhus.

Fantastiske oplevelser

Vil du have fantastiske oplevelser sammen med familien? Her i Tivoli Friheden har vi de bedste faciliteter til en hyggelig og sjov dag. Du kan gå på oplevelse i hele parken og opleve sjove, susende, vilde og hyggelige oplevelser, eller du kan opdage skønne smagsoplevelser her i parken.  

 

Du finder oplevelser til de store og små. For både store og små er 5D biografen og Illusionsfabrikken en sjov oplevelse. For de små er forlystelserne Kænguru, Sommerfuglen og Den Røde Baron et sikkert hit. For voksne og større børn, som kan lide fart over feltet, er Tyfonen, Hjertekig Himmelrum yderst populære forlystelser. Vi kan garantere, at de giver et godt sus i maven. Hvis du er en større vovehals end de fleste, og vil have et endnu større sus, kan du også udfordre familien til at tage op i det 50 meter høje Skytower. En udfordring mange ikke tør sige ja til, men tør du?  

 

I påsken kan du også opleve den helt nye og vilde forlystelse, Solstorm, her i Tivoli Friheden. Forlystelsen sender dig i et ukontrollerbart spin, så det er om at holde på hat og briller. Du kan også udfordre familien i alle vores forskellige sjove spil, eller I kan rejse op over træernes grønne toppe og tag et kig ud over Smilets by i Pariserhjulet. Her kan I nyde forårets flotte farver i påsken, og få et godt udsyn til hele byen.

Forskellige smagsoplevelser

Hvis sulten melder sig, så finder du flere forskellige boder, caféer, restauranter og spisesteder, som kan tilbyde dig masser af forskellige smagsoplevelser. Hvis det kun er den lille sult – eller den søde tand, der spøger, så har vi alt fra candyfloss, is, slik og kaffe og kakao til dig og familien.