Tivoli Friheden Sæsonkort

Køb eller forny dit sæsonkort til 2021

I Tivoli Friheden har vi forsøgt at forenkle købet af Sæsonkort og i højere grad sikre, at du kan købe adgang til præcist de oplevelser, som du har lyst til. I nedenstående oversigt kan du se vores 3 forskellige kort, og du kan se hvad hvert kort giver adgang til. Bemærk også, at vi ikke længere skelner mellem kort til børn og voksne. Fremover har alle små børn (under 90 cm.) fri adgang til parken og forlystelserne, og alle andre kan vælge enten Sølv, Platin eller Deluxe:

 

 

Sæsonkort type

SØLV
kr. 329,-

PLATIN
kr. 499,-

DELUXE
kr. 699,-

Entré lørdag-torsdag 

X X X
Entré Fede Fredage   X X
Entré Blomsterfestival X X X
Entré Halloween   X X
Entré Jul i Friheden   X X
X-tra fordele X X X
Turbånd kr. 99,- kr. 99,- kr. 0,-

 

Yderligere INFORMATION

Seniorkort
Til personer på 65+ kan vi desuden tilbyde et seniorkort til kr. 349,- (ikke yderligere rabat). Seniorkortet kan kun købes i indgangen i Tivoli Friheden (i parkens åbningstid) og sælges ikke online. (Seniorkortet har samme fordele som et sæsonkort Platin)

Studiekort
Til personer, der er studerende på en gymnasiel eller videregående uddannelse, kan vi tilbyde et Sæsonkort Studie. Sæsonkort Studie giver de samme fordele som Sæsonkort Platin.  Sæsonkort Studie koster kr. 399,- (ikke yderligere rabat) og kan købes i webshoppen eller i indgangen i Tivoli Friheden (i parkens åbningstid). Ved oprettelse af Sæsonkort Studie skal der kunne fremvises et gyldigt studiekort. 

Generelt

  • Børn under 90 cm: gratis
  • Køb dit sæsonkort online eller ved hovedindgangen til Tivoli Friheden
  • Seniorkort kan kun købes ved hovedindgangen til Tivoli Friheden
  • Er parkens maksimale besøgstal nået, forbeholdes retten til -uden refusion - at afvise gæster med sæsonkort

OBS
Vi gør opmærksom på, at der ikke er rabat på Hermans med sæsonkort.

 

Regler for Friheden sæsonkort

Entré & forlystelser
Sæsonkortindehavere skal som alle andre benytte hovedindgangen med personlig betjening, hvor Tivoli Frihedens personale aflæser kortet. Kortholder kan købe Turbånd til sig selv til reduceret pris.

Det personlige kort
Vi gør opmærksom på, at Sæsonkortet er STRENGT PERSONLIGT. Ved udlån, overdragelse eller anden snyd, vil kortet blive inddraget og spærret.
Sæsonkort skal fremvises på forlangende.
Ved tabt eller mistet kort udstedes et erstatningskort mod et gebyr på kr. 80,-. Tivoli Friheden kan ikke drages til ansvar for mistede kort.

Gyldighed
Sæsonkortet er gyldigt på annoncerede åbningsdage, men ikke på eventuelle specialdage og ved lukkede arrangementer.
I sjældne tilfælde hvor parkens maksimale besøgstal er nået, forbeholdes retten til - uden refusion - at afvise gæster med Sæsonkort. Publikum anbefales at ankomme i god tid inden koncerter o.lign arrangementer.

 

X-tra fordele

Hurtig adgang ved Quick-indgangen på travle dage

Ta' en ven gratis med på Vennedage (onsdage ved åbent og udvalgte dage)

Fordelssamarbejde med Børnebazar

Adgang til AGF's hjemmekamp mod Silkeborg fredag den 26. november kl. 19.00. Tilmeld dig her. 

50% på entreen ved: Den Gamle By, Aalborg Zoo, Universe, Randers Regnskov, Ree Park, Nordsøens Oceanarium og Bon Bon Land. *Kan ikke kombineres med andre rabatter. 

 

X-tra fordele kun for sæsonkortholdere med Platin & Deluxe
Børn (under 140 cm.) spiser gratis (i følgeskab med betalende voksen) på Spiseriet & PITsa (OBS! ét barn pr. voksen)

Særligt vedr. kompensation for sæsonkort 2020

Som sæsonkortholder har du ret til kompensation for de dage, som Sæsonen 2020 blev forkortet med og som konsekvens af Covid-19 situationen i Danmark. Kompensationen bliver udregnet på baggrund af din sæsonkorttype og hvor mange åbningsdage, du er gået glip af. Du kan kun få kompensation for tvangslukkede dage. Det samme gælder for sæsonen 2021.

For at modtage kompensation skal du sende en mail til: tivoli@friheden.dk. Vi beder dig rette henvendelse så hurtigt som muligt og senest den 30. september 2021 hvis du ønsker kompensation.

Hvis du ønsker at støtte os, kan du vælge at se bort fra muligheden for at få kompensation.