Stille åbning

Kære alle

Det er svært for os at sætte ord på den tragiske ulykke torsdag den 14. juli, hvor en pige har mistet livet, og en dreng er kommet til skade.

Vores dybfølte tanker er hos pigen og pigens pårørende, familie og venner. Vores tanker går også til drengen, vores medarbejdere og de mange besøgende, der var i parken tidligere i dag.  

Vi samarbejder med Østjyllands Politi og afventer nu de tekniske undersøgelser vedrørende ulykken.

Der er etableret en hotline, hvis du har været i Tivoli Friheden og har brug for professionel krisehjælp eller er pårørende på tlf.: +45 70221266 (Tast 1).

Du kan også ringe til Offerrådgivningen i Østjylland, som tilbyder hjælp til ofre, vidner og pårørende, der har været vidne til ulykken. Du kan kontakte offerrådgivningen på tlf.: +45 23686056. Børnetelefonen har døgnåbent for børn og unge, som har brug for at tale med nogen – du kan sms’e eller ringe på +45 116111.

Stille åbning af Tivoli Friheden onsdag den 20. juli.

På onsdag fra kl. 14.00 - 18.00 åbner vi igen Tivoli Friheden. På en stille måde.

Forlystelserne vil være slukkede. Restauranterne vil være lukkede. Højttalerne vil være tavse. 

Men hele Tivoli Friheden vil være åben for alle, der har lyst til eller brug for at komme ind i parken, gå en runde, sidde en stund og/eller måske snakke med nogle af vores medarbejdere. Vi er der for det samme.

Siden den tragiske ulykke har der været mulighed for at lægge blomster foran indgangen til parken. Onsdag tænder vi et lys ved Cobraen, og her vil der også være mulighed for at lægge blomster.

Der er naturligvis fri entré til Tivoli Friheden onsdag fra kl. 14.00 - 18.00. Fra og med torsdag den 21. juli holder vi åbent som normalt i Tivoli Friheden