Tag en ven med i Friheden

Alting er altid lidt sjovere med en god ven under armen, og derfor kan du som sæsonkortholder på udvalgte dage om året invitere en ven med i Tivoli Friheden. Vennen får på dagen gratis entré til parken, når I følges ad. Hvis I skal prøve nogle forlystelser, kan din ven købe turbånd til en helt særlig pris denne dag. Vennedag er den ultimative mulighed for at byde sin gode ven på en sjov oplevelse sammen. Begivenheden er gældende for alle med sæsonkort til Tivoli Friheden. 

Skab minder sammen

Gode minder med personer vi holder af, er undværelige, og de gode oplevelser er med til at give os et smil på læben i hverdagens travlhed. I Tivoli Friheden arbejder vi med at kunne skabe minder for familier, kærester, venner, bekendte og alt, hvad vi kan være for hinanden. Det at skabe minder er faktisk det vi gør bedst. Derfor har du til vennedag i Friheden de bedste forudsætninger for at skabe minder sammen med dem du holder af. Med gode oplevelser, grin og masser af sjov får I en dag sammen I ikke vil glemme.  

Oplevelser til alle størrelser

Hos Tivoli Friheden har vi oplevelser for alle aldersgrupper. Der er forlystelser til de små, til de store, til dem der elsker fart og til dem, der bare nyder en stille tur i Pariserhjulet med en kop kaffe. Til vennedag i Friheden kan I gøre lige som I har lyst til, og hvis en gåtur i parkens flotte omgivelser frister mere end en vild tur i Sky Tower, så er der frit lejde til det også. Mulighederne er åbne, og I kan helt selv bestemme, hvad I vil have dagen til at gå med. Der er oplevelser for alle uanset alderDet er også muligt at invitere din ven med, når der er højtider i parken, og I kan være heldige at opleve Jul i Friheden om vinteren, Blomsterfestival om sommeren og Halloween om efteråret.  

 

Tag et lille hvil

Når I er ved at trænge til en pause, kan I købe en snack hos et af vores mange spisesteder. Uanset om I er til det helt store måltid, eller om det bare skal være lidt let til at få genopladt batterierne på, så finder I mange muligheder rundt omkring i parken. 

 

Vi glæder os til at byde dig og din ven velkommen til masser af hygge og sjov til vennedag i Tivoli Friheden. Bestil billetter i dag.