Med en højde på intet mindre end 65 meter, er HJERTEKIG Danmarks højeste frit-fald forlystelse og dermed også Tivoli Frihedens højeste attraktion.

Det er op til dig, om du ønsker at falde mod jorden med en høj og skrækindjagende fart – eller at glide stille og roligt ned, mens du lader udsigten synke ind.

Værd at vide

Pris:
Turbånd / 5 x Tivoletter
Højdekrav:
1,1 meter ifølge med en voksen – 1,5 meter alene
Total højde:
65 meter høj
Max hastighed:
max 80 km/t
Tid:
ca. 60 sek.
G-Påvirkning:
5G (hvilket betyder, at din krop vil veje 5 gange mere end normalt)

Du må desværre ikke prøve denne forlystelse, hvis du kan svare ja til et eller flere af følgende punkter: • Har rygproblemer • Har hjerteproblemer • Er gravid • Lider af højdeskræk • Er påvirket af alkohol, medicin eller andre stoffer

Tivoli Friheden præsenterer i 2019 den nye forlystelse Hjertekigder med en højde på 65 meter er Danmarks højeste frie-fald-forlystelse. Hjertekig er så markant, at den ændrer Aarhus skyline.

Faktisk er den så høj, at man fra toppen ser ned på Skytower, som i dag er Tivoli Frihedens højeste forlystelse. Fra Hjertekig får man den unikke udsigt over både Aarhus by, havn og skov. 

Hjertekig kan opleves i to forskellige oplevelser alt efter ønske, så flest mulige kan få oplevelsen af at sidde højt hævet over byen med benene frit svævende i luften. 

For vovehalsene er det muligt at falde fra fuld højde og opnå en acceleration på 5G.

Vil man derimod nyde udsigten i ro og mag, kan gæster tage turen i et stille og roligt tempo, roterende rundt om tårnet hele vejen op og ned.

Lidt info om forlystelsen:

Tivoli-Hjertet på toppen af forlystelsen er 4 meter højt og har mere end 1.000 LED-lyspunkter
Sikkerhedsgodkendt efter den tyske TÜV-standard og den fælleseuropæiske standard EN-13.814 af Force Technology.
LED-belysningen består af mere end 10.000 lyspunkter
Antal gæster i timen: 320
Strømforbrug – peak 180 KW/ 320A