OPLEV EN MAGISK JUL I FRIHEDEN


Oplev en magisk Jul i Friheden i Aarhus, hvor hele parken bliver forvandlet til et eventyrligt juleland med glitrende julelys og julekugler overalt. Du vil hurtigt kunne mærke julestemningen ligeså snart du træder ind i parken, når du vandrer gennem vores 70 meter lange lystunnel, som bliver lyst op af hele 50.000 funklende julelys. Der er garanti for, at julestemningen vil sprede sig både hos store som små. 

MAGISKE ØJEBLIKKE FOR STORE OG SMÅ


Saml familie og venner til en hyggelig juleoplevelse sammen til Jul i Friheden. Oplev Danmarks måske største juletræ, når vi forvandler Sky Tower til et 65 meter højt juletræ med 2,1 kilometer lyskæder viklet omkring sig. Under det fortryllende juletræ har vi opsat en skøjtebane, så I kan skøjte omkring de funklende lys. Vores pariserhjul kan også tage jer med op i højderne og give jer mulighed for at se det smukke lyslandskab fra oven. Udover pariserhjulet har de fleste af vores forlystelser åbent henover julen. 

MØD EN MASSE KENDTE ANSIGTER


Det er ikke tit vi kan få lov at møde ham, for han kommer kun til jul, og i år havde han heldigvis tid til at komme forbi os - nemlig vores allesammens julemand. Gå på opdagelse i hans hus i julemandens by mens du, omgivet af nisser og alfer, kan se julemandens travle værksted, hvor julegaverne til alle verdens børn bliver pakket ind. Det vil, på udvalgte dage i julen, også være muligt at møde ham og fortælle sine ønsker. Et andet velkendt ansigt du kan møde til Jul i Friheden er Pjerrot, som med sit særlige juleshow vil sprede juleglæde blandt store og små.

NYD LÆKKERIER FRA JULEBODERNE


Når I trænger til en pause, kan I gå på opdagelse i vores hyggelige bodeby, som byder på masser af julelækkerier fra Mad & Marked. I finder både traditionelle julelækkerier til den søde tand, og hvis den store sult melder sig, kan I finde spændende julemad i Mad & Markeds madboder, hvor der helt sikkert er noget til en hver smag. Ta' en kop varm chokolade med til at varme fingrene på, mens I kigger på de fine jule- og gaveartikler, som I også kan finde i bodebyen.

 

Jul i Friheden fun facts

I julen 2021 solgte vi:

10.260 stk. æbleskiver i vores juleboder

5.120 stk. flæskestegssandwich

27.630 krus gløgg

14.110 kopper varm kakao

11.480 kopper kaffe

 

Pjerrot fejrer 25 års jubilæum

Ved du, hvem der gemmer sig bag den velkendte hvide ansigtsmaling? 

Det gør den dygtige tryllekunstner, Hasse Hjort, der gennem de seneste 25 år har været parkens Pjerrot. I år er det sidste chance for at opleve Hasse som Pjerrot, da hans 25 års jubilæum også bliver hans sidste sæson.

I løbet af hans tid har Pjerrot underholdt mere end 750.000 gæster. Pjerrot er gået hen og er blevet et symbol på Tivoli Friheden i lige så høj en grad, som de farvede kakler på facaden og gondolerne i Pariserhjulet.

Oplev Pjerrots helt særlige juleshow hver dag under Jul i Friheden, der er fyldt med magi og hygge for store og små.