OPLEV EN MAGISK JUL I FRIHEDEN

Oplev en magisk Jul i Friheden i Aarhus, hvor hele parken bliver forvandlet til et eventyrligt juleland med glitrende julelys og julekugler overalt. Du vil hurtigt kunne mærke julestemningen ligeså snart du træder ind i parken, når du vandre gennem vores 70 meter lange lystunnel, som bliver lyst op af hele 50.000 funklende julelys. Der er garanti for, at julestemningen vil sprede sig både hos store som små. I kan nyde julen i Tivoli Friheden fra d. 14. november og helt frem til d. 30. december i år.

MAGISKE ØJEBLIKKE FOR STORE OG SMÅ

Saml familie og venner til en hyggelig juleoplevelse sammen til Jul i Friheden. Oplev Danmarks måske største juletræ, når vi forvandler Sky Tower til et 65 meter højt juletræ med 2,1 kilometer lyskæder viklet omkring sig. Under det fortryllende juletræ har vi opsat en skøjtebane, så I kan skøjte omkring de funklende lys. Vores pariserhjul kan også tage jer med op i højderne og give jer mulighed for at se det smukke lyslandskab fra oven. Udover pariserhjulet har de fleste af vores forlystelser åbent henover julen med undtagelse af Sky Tower, Cobra, Brand Alarm og Kænguru. Du kan læse mere om vores forlystelser her. Lysshowet stopper ikke kun ved Sky Tower, for vi har nemlig opsat endnu en lysfest i parken. Vores storslåede oplyste skulpturer af Svanesøen, som har været en del af Jul i Friheden de sidste par år.

MØD EN MASSE KENDTE ANSIGTER

Det er ikke tit vi kan få lov at møde ham, for han kommer kun til jul, og i år havde han heldigvis tid til at komme forbi os - nemlig vores allesammens julemand. Gå på opdagelse i hans hus i julemandens by mens du, omgivet af nisser og alfer, kan se julemandens travle værksted, hvor julegaverne til alle verdens børn bliver pakket ind. Det vil, på udvalgte dage i julen, også være muligt at møde ham og fortælle sine ønsker. Et andet velkendt ansigt du kan møde til Jul i Friheden er Pjerrot, som med sit særlige juleshow vil sprede juleglæde blandt store og små.

NYD LÆKKERIER FRA JULEBODERNE

Når I trænger til en pause, kan I gå på opdagelse i vores hyggelige bodeby, som byder på masser af julelækkerier. I finder både traditionelle julelækkerier til den søde tand, og hvis den store sult melder sig, kan I finde spændende julemad fra Aarhus Mad og Marked, hvor der helt sikkert er noget til en hver smag. Tag en kop varm chokolade med til at varme fingrene på, mens I kigger på de fine jule- og gaveartikler, som I også kan finde i de andre boder i bodebyen.

Jul i Friheden Facts

I julen 2020 solgte vi:

- 9.840 stk. æbleskiver i vores juleboder

- 4.540 stk. flæskestegssandwich

- 22.120 krus gløgg

- 14.000 kopper varm kakao

- 18.180 kopper kaffe