Backstage

På Backstage handler det om at dele maden og dele oplevelsen

Knife and fork icon
Restaurant
Info icon
+45 86 14 73 00 madscenen@friheden.dk
Restaurant banner
Restauranten åbner snart

Maden danner rammer om socialt samvær

På Backstage skaber vi en restaurantoplevelse og et rum, hvor både mad og sociale relationer er i fokus. Vores menu tager afsæt i sæsonens råvarer og serveres som små deleretter, under konceptet social dining, hvor intimintet, unikke smagsoplevelser og personlig samtale er omdrejningspunktet.

Maden, skal ligesom oplevelsen, deles og nydes sammen

Vi mener, at nogle af de stærkeste bånd skabes, når vi nyder et dejligt måltid med dem, vi holder af. Konceptet omkring delemad, som vi tilbyder, skaber tilmed en nysgerrighed, der gør det muligt at smage på flere retter og få endnu flere gode smagsoplevelser, end man måske ellers ville have haft.

Konceptet opfordrer og opmuntre til samtale omkring maden, der både inspirerer og smager – en smagsrejse, så at sige.

Ærlig mad med kvalitet i højsædet

Den kærlighed og stolthed, vi nærer vores mad og håndværk kan tydeligt iagttages under dit besøg, idet vores dygtige kokke står helt fremme og åbent i deres køkken ud til restauranten, alt i mens måltiderne tilberedes. Som gæst på Backstage har du mulighed for at være med i hele processen, fra bestilling til servering.  

Selskaber og arrangementer

På Backstage står vi klar med åbne arme for at skabe de perfekte rammer, passende til enhver anledning, efter dine behov og ønsker. Med vores smagsfulde menu, opmærksomme og personlige betjening samt fokus på detaljen, kan du stole på, at vi vil gøre vores bedste for, at du får hyggelig og uhøjtidelig middag, hvor man kommer hinanden ved.

Vi har tiltænkt kvalitet og skønhed ind i alt fra den stemningsfulde blå farve på væggene til de behagelige møbler og indbydende interiør. Omgivelserne afspejler ganske simpelt restaurantens præmis om, at et uformelt social dining koncept, hvor man kommer hinanden ved, kan være en eksklusiv restaurantoplevelse, som ingen anden.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Backstage.

Se kontrolrapport.

Tivoli Friheden

Backstage

 

Vi gør opmærksom på, at vores menu har to forskellige priser, alt afhængig af, om du besøger os på en hverdag eller på en koncertdag. Se priserne for koncertdage længere nede på siden.

 

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i menuen alt afhængig af sæson. 

 

 

Delemad serveret ved bordet

 

5 anretninger

 

 

Marinerede rejer

 

Røget laks

 

Grillet asparges

 

Langtidsstegt dansk kalv

 

Nøddetærte

 

 

 

 

Serveres med

 

Brød og rørt smør

 

220,-

(min. 2 pers.)

 

 

 

— Enkelte retter —

 

 

Marinerede håndpillede rejer på ristet brød med dildmajo, urtesalat og sprød agurk

 

159,-

 

Røget laksesalat vendt med syltet rødløg og grov sennep

Serveres med grøn olie, karse og chips

 

159,-

 

Grillede grønne asparges med nye kartofler, sauce tatar, radisser, brøndkarse og saltede mandler

 

159,-

 

Langtidsstegt dansk kalv med estragonmajo, farvede tomater, sprøde fritter og urtesalat

 

229,-

 

Stjerneskud med paneret og dampet fiskefilet, marinerede rejer, syrlig dressing, sprød urtesalat og asparges

 

185,-

 

Backstage´s burger med dansk kalv, trøffelmajo, pestomarineret salater, sprøde fritter og urtemajo

 

169,-

 

Nøddetærte med saftig mandelbund, vaniljeis og karamel

 

89,-

 

Panna cotta med masser af friske bær og hvid chokoladeknas

 

89,-

 

 

 

 

— Børneretter —

 

 

Burger med hakkekød, tomat, salat, sprøde fritter og ketchup

 

89,-

 

Stegte kyllingespyd med skåret grønt, sprøde fritter og ketchup

 

89,-

 

 

 

— Snacks —

 

Saltede mandler og oliven    

 

45,-

 

Brød og rørt smør

 

45,-

 

Sprøde fritter med urtemajo

 

45,-

 

 

 

 

Fed Fredag og andre koncertdage

 

 

Delemad serveret ved bordet

 

 

— Snacks

 

Saltede mandler – oliven – sprød kartoffel

 

45,-

 

 

 

 7 anretninger

 

 

Brød og rørt smør 

 

Marinerede rejer

 

Røget laks

 

Grillede asparges

 

Sprød salat 

 

Braiseret dansk gris (slider)

 

Langtidsstegt dansk kalv

 

325,-

 

 

(menuen kan også serveres vegetarisk)

 

 

 

— Dessert —

 

Panna cotta med friske bær

 

 45,-

 

 

 

Inkl. 2 timer

 

Bobler – rosé – hvidvin – rødvin – øl – vand – saft

 

300,-