Backstage
På Backstage handler det om at dele maden og dele oplevelsen



Maden danner rammer om socialt samvær
På Backstage skaber vi en restaurantoplevelse og et rum, hvor både mad og sociale relationer er i fokus. Vores menu tager afsæt i sæsonens råvarer og serveres som små deleretter, under konceptet social dining, hvor intimintet, unikke smagsoplevelser og personlig samtale er omdrejningspunktet.
Maden, skal ligesom oplevelsen, deles og nydes sammen
Vi mener, at nogle af de stærkeste bånd skabes, når vi nyder et dejligt måltid med dem, vi holder af. Konceptet omkring delemad, som vi tilbyder, skaber tilmed en nysgerrighed, der gør det muligt at smage på flere retter og få endnu flere gode smagsoplevelser, end man måske ellers ville have haft.
Konceptet opfordrer og opmuntre til samtale omkring maden, der både inspirerer og smager – en smagsrejse, så at sige.
Ærlig mad med kvalitet i højsædet
Den kærlighed og stolthed, vi nærer vores mad og håndværk kan tydeligt iagttages under dit besøg, idet vores dygtige kokke står helt fremme og åbent i deres køkken ud til restauranten, alt i mens måltiderne tilberedes. Som gæst på Backstage har du mulighed for at være med i hele processen, fra bestilling til servering.
Selskaber og arrangementer
På Backstage står vi klar med åbne arme for at skabe de perfekte rammer, passende til enhver anledning, efter dine behov og ønsker. Med vores smagsfulde menu, opmærksomme og personlige betjening samt fokus på detaljen, kan du stole på, at vi vil gøre vores bedste for, at du får hyggelig og uhøjtidelig middag, hvor man kommer hinanden ved.
Vi har tiltænkt kvalitet og skønhed ind i alt fra den stemningsfulde blå farve på væggene til de behagelige møbler og indbydende interiør. Omgivelserne afspejler ganske simpelt restaurantens præmis om, at et uformelt social dining koncept, hvor man kommer hinanden ved, kan være en eksklusiv restaurantoplevelse, som ingen anden.
Vi ser frem til at byde dig velkommen på Backstage.
Se kontrolrapport.

Backstage
Vi gør opmærksom på, at vores menu har to forskellige priser, alt afhængig af, om du besøger os på en hverdag eller på en koncertdag. Se priserne for koncertdage længere nede på siden.
Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i menuen alt afhængig af sæson.
Delemad serveret ved bordet
5 anretninger
Marinerede rejer
Røget laks
Grillet asparges
Langtidsstegt dansk kalv
Nøddetærte
Serveres med
Brød og rørt smør
220,-
(min. 2 pers.)
— Enkelte retter —
Marinerede håndpillede rejer på ristet brød med dildmajo, urtesalat og sprød agurk
159,-
Røget laksesalat vendt med syltet rødløg og grov sennep
Serveres med grøn olie, karse og chips
159,-
Grillede grønne asparges med nye kartofler, sauce tatar, radisser, brøndkarse og saltede mandler
159,-
Langtidsstegt dansk kalv med estragonmajo, farvede tomater, sprøde fritter og urtesalat
229,-
Stjerneskud med paneret og dampet fiskefilet, marinerede rejer, syrlig dressing, sprød urtesalat og asparges
185,-
Backstage´s burger med dansk kalv, trøffelmajo, pestomarineret salater, sprøde fritter og urtemajo
169,-
Nøddetærte med saftig mandelbund, vaniljeis og karamel
89,-
Panna cotta med masser af friske bær og hvid chokoladeknas
89,-
— Børneretter —
Burger med hakkekød, tomat, salat, sprøde fritter og ketchup
89,-
Stegte kyllingespyd med skåret grønt, sprøde fritter og ketchup
89,-
— Snacks —
Saltede mandler og oliven
45,-
Brød og rørt smør
45,-
Sprøde fritter med urtemajo
45,-
Fed Fredag og andre koncertdage
Delemad serveret ved bordet
— Snacks —
Saltede mandler – oliven – sprød kartoffel
45,-
— 7 anretninger —
Brød og rørt smør
Marinerede rejer
Røget laks
Grillede asparges
Sprød salat
Braiseret dansk gris (slider)
Langtidsstegt dansk kalv
325,-
(menuen kan også serveres vegetarisk)
— Dessert —
Panna cotta med friske bær
45,-
Inkl. 2 timer
Bobler – rosé – hvidvin – rødvin – øl – vand – saft
300,-