Skovpavillonen

Café

Skovpavillonen 

skaber de perfekte rammer

For bestilling af bord eller andre forespørgsler, kontakt os på +45 87 34 45 00 eller [email protected] 

MADEN DANNER RAMMER OM SOCIALT SAMVÆR

Dejlig mad med udsigt til søen

Dejlig mad med udsigt til søen

Skovpavillonen er nemlig et godt alternativ til den almindelige café, og her bydes du indenfor til traditionel cafémad med et anderledes præg. Nyd eksempelvis en sandwich, en burger eller én af de lækre pastaretter.

Du finder Skovpavillonen i de hyggeligste omgivelser i Tivoli Friheden med udsigt over søen, som skaber de perfekte rammer for en afslappet frokost eller middag.


Selskab eller arrangement

Skal du holde selskab eller et arrangement, og vil du gerne give dine gæster en fantastisk oplevelse, så er Skovpavillonen det perfekte sted med sin placering i hyggelige omgivelser ved søerne i Friheden. ´

> Se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter her

Menuer og priser

På Fed Fredag og andre koncertdage er det kun muligt at bestille fra menuen til Fed Fredag og andre koncertdage. Det er derfor ikke muligt at bestille fra den almindelige Tivoli-menu.

Tivoli-menu

- Smørrebrød Deluxe -

Serveres i parkens åbningstid til kl. 16.00

Paneret fiskefilet – agurk – dild – citrus

Avocado – mozzarella – balsamico – jordskokkechips

Kyllingesalat – asparges – ærter – sprød gris

Serveres på rugbrød med syltede rødløg, semi-dried tomat, urtesalat og aioli

1 stk. 120,-

2 stk. 150 kr.


- Pasta -

Frisk ravioli med ricotta og spinat, flødesauce, grillede peberfrugter, pinjekerner og revet havgus

165,-

Frisk båndpasta med dansk kylling, flødesauce, stegte svampe, pinjekerner og revet havgus

165,-

(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)


- Salaten -

Cæsarsalat med dansk kylling, parmesanflager, marinerede tomater og urter

149,-

Farvet og semi dried tomater med friskeurter, salatløg, mozzarella og balsamico

149,-

(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)


- Burger -

Bøf af dansk hakkekød med aioli, sprød bacon, parmesan, marineret tomat, syltede rødløg

Serveres med stegte kartofler og aioli

165,-

Spicy og sprød kylling med chili-aioli, sprød bacon, parmesan, marineret tomat, syltede rødløg

Serveres med stegte kartofler og aioli

165,-

(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)


- Hovedret -

Spinattærte, serveres med grillet grønt, frisk kålsalat med urter, balsamico og marinerede tomater

179,-

Bøf af dansk kalve Ribeye (250g.) serveres med grillet grønt, pebersauce, brøndkarse samt stegte kartofler og aioli

249,-


- Det søde -

Pandekager med chokolade, vaniljeis og friske bær

99,-

Chokoladekage med vaniljeis, knas og friske bær

99,-

Saltet karameltærte med pekannødder, vaniljeis, knas og friske bær

99,-


- Børneretter -

Frisk pasta med bolognese og revet havgus

89,-

Burger med bøf af hakket dansk kød, tomat og frisk salat

Hertil grøntsagsstænger

89,-


- Snacks -

Snackbræt med mandler, oliven, tørret pølse, fast ost, brød og pesto

125,-

Røgede og saltede mandler

50,-

Marinerede oliven

35,-

Små tørrede pølser

50,-

Sprøde fritter med aioli

60,-


Fed Fredag og andre koncertdage

- Forretter -

Farvede og semi-dried tomater med friskeurter, salatløg, mozzarella og balsamico

Oksecarpaccio med syltede svampe, røgede mandler, sojacreme, parmesan og sprøde urter

Eller nyd en af sæsonens forretter:

April/maj: Marineret tun i sesam og mild chili med mango, ærtespirer, tang og edamamebønner

Juni/juli: Vitello Tunnato, skiver af kalvekød med tunsauce, kapers, citron og urtesalat

August/September: Håndpillede rejer og marineret torsk med agurkesalsa, dildcreme og urtesalat


- Hovedretter -

Spinattærte med ricotta, græskarkerner og rødløg serveret med balsamicoglace, revet parmesan og sprød salat

Rosastegt dansk kalvefilet med rosmarin og hvidløg serveret med pebersauce, sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse

Eller nyd en af sæsonens hovedretter:

April/maj: Dansk kyllingebryst i lys frikassesauce vendt med urter serveret med sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse

Juni/juli: Stegt torsk med syrlig hollandaisesauce serveret med sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse

August/september: Stegt dansk kylling i hvidvinssauce serveret med sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse

2 retter 299,-


Tilkøb af dessert 79,-

Chokoladekage med karamel, vaniljeis, knas og friske bær

Saltet karameltærte med pekannødder, vaniljeis, knas og friske bær

Halloween

- Smørrebrød Deluxe -

Serveres i parkens åbningstid til kl. 16.00

Sprød fiskefilet – rejer – agurk – dild – citrus

Avocado – mozzarella – balsamico – jordskokkechips

Kyllingesalat – asparges – svampe – sprød gris

Serveres på rugbrød med syltede rødløg, urtesalat og aioli

1 stk. 120,-

2 stk. 160,-


- Pasta -

Frisk ravioli med ricotta og spinat, flødesauce, grillede peberfrugter, pinjekerner og revet havgus

165,-

Frisk båndpasta med dansk kylling, flødesauce, stegte svampe, pinjekerner og revet havgus

165,-

(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)


- Salat og suppe -

Cæsarsalat med dansk kylling, parmesanflager, marinerede tomater og urter

149,-

Cremet kartoffelsuppe med porrer, sprød gris og friske urter serveres med brød og smør

149,-

(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)


- Burger -

Bøf af dansk hakkekød med aioli, sprød bacon, parmesan, tomat, syltede rødløg. Serveres med stegte kartofler og aioli

165,-

Spicy og sprød kylling med chili-aioli, sprød bacon, parmesan, tomat, syltede rødløg. Serveres med stegte kartofler og aioli

165,-

(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)


- Hovedretter -

Spinattærte, serveres med grillet grønt, frisk kålsalat med urter, balsamico og tomater

179,-

Bøf af dansk kalve Ribeye (250g.) serveres med grillet grønt, rødvinssauce, brøndkarse samt stegte kartofler og aioli

249,-


- Det søde -

Pandekager med chokolade, vaniljeis og friske bær

99,-

Chokoladekage med vaniljeis, knas og friske bær

99,-

Saltet karameltærte med pekannødder, vaniljeis, knas og friske bær

99,-


- Børneretter -

Frisk pasta med bolognese og revet havgus

89,-

Burger med bøf af hakket dansk kød, tomat og frisk salat

Hertil grøntsagsstænger

89,-


- Snacks -

Snackbræt med mandler, oliven, tørret pølse, fast ost, brød og pesto

125,-

Røgede og saltede mandler

50,-

Marinerede oliven

35,-

Små tørrede pølser

50,-

Sprøde fritter med aioli

60,-

Jul

Smørrebrød Deluxe

Serveres i parkens åbningstid til kl. 16.00

Skovpavillonens stjerneskud med paneret fiskefilet, håndpillet rejer, koldrøget laks, syltet asparges, med tomatiseret dressing og urtesalat

149,-

- Pasta -

Frisk ravioli med ricotta og spinat, flødesauce, grillede peberfrugter, pinjekerner og revet havgus

165,-

Frisk båndpasta med dansk kylling, flødesauce, stegte svampe, grillet peberfrugt, pinjekerner og revet havgus

165,-

(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)

- Salat og suppe -

Cæsarsalat med dansk kylling, parmesanflager, marinerede tomater, syltede rødløg, brødcroutoner og urter

149,-

Cremet kartoffelsuppe med porrer, sprød gris, brødcroutoner og friske urter

Serveres med brød og smør

149,-

(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)

- Burger -

Bøf af dansk hakkekød med aioli, sprød bacon, parmesan, tomat, syltede rødløg. Serveres med stegte kartofler og aioli

165,-

Spicy og sprød kylling med chili-aioli, sprød bacon, parmesan, tomat, syltede rødløg. Serveres med stegte kartofler og aioli

165,-

(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)

- Hovedretter -

Spinattærte, serveres med grillet grønt, frisk kålsalat med urter, balsamico og tomater

179,-

Sprængt andebryst serveres med marineret grønkål, syltede tyttebær og græskarpure samt stegte kartofler og jule sauce

220,-

Bøf af dansk kalve Ribeye (250g.) serveres med marineret grønkål, syltede tyttebær og græskarpure samt stegte kartofler og jule sauce

249,-

Det søde

Pekan-saltet karamel tærte med vaniljeis, knas og bær

99,-

Pandekager med chokolade, vaniljeis og bær

99,-

Æbleskiver 5 stk. Med klassisk tilbehør

(serveres i parkens åbningstid mellem kl. 13 - 16.00)

89,-

- Børneretter -

Frisk pasta med bolognese og revet havgus

Hertil grøntsagsstænger

89,-

Burger med bøf af hakket dansk kød, tomat og frisk salat samt ketchup og mayo

Hertil grøntsagsstænger

89,-

- Snacks -

Snackbræt med mandler, oliven, tørret pølse, fast ost, brød og pesto

125,-

Røgede og saltede mandler

50,-

Marinerede oliven

35,-

Små tørrede pølser

50,-

Sprøde fritter med aioli

60,-

KONFIRMATIONSMENU

Tre retters menu serveret ved bordet

Vælg mellem retterne fra vores koncertmenu eller buffet i tre serveringer


Forret

Marineret tun med sesam, tang og forårsløg

Ravioli med ricotta, kapers og salvie

Røget laks med mild sennepsdressing og urtesalat

Oksecarpaccio med trøffelmajo og salat

Grøn pesto, aioli og brød


Hovedret

Spinattærter med balsamicoglace og parmesan

Grillet dansk kylling med citron og brøndkarse

Rosastegt dansk kalvefilet med forårsgrønt

Romainesalat med Caesardressing, agurk og sprød bacon

Tomatsalat med saba (druemost) sprødt brød og persille

Stegte kartofler i smør og rosmarin

Skysauce nedkogt med rødvin


Dessert

Vanilje-, chokolade- og jordbæris m. drys, sovs, guf, flødeboller og vafler

Tivoli Frihedens chokoladecupcakes med frosting


Drikkevarer

Velkomstdrink - Cava Brut Organic, Spanien

Hvidvin - Verdejo Organic Mesta, Spanien

Rødvin - Tempranillo Organic Mesta, Spanien

Dessertvin – Pineau des Charentes Blanc

Sodavand / saft / øl / vand / kaffe/ te


Drikkevarer er inkluderet i prisen under middagen

Efter middagen afregnes der efter forbrug


Pris pr. kuvert

689,-

(Børn under 12 år får ½ pris)


Tilkøb:

Sødt til kaffen

40 kr. pr. kuvert

Avec til kaffen

45 kr. pr. kuvert


Natmad

Sliders m. brasseriet gris, sprød serrano og chilimayo

89 kr. pr. kuvert

Hotdog m. pølser & tilbehør

82 kr. pr. kuvert.


Retter fra Koncertmenu


Forårsmenu

April og maj


Forretter

Farvede og semi dried tomater med friskeurter, salatløg, mozzarella og balsamico

Marineret tun i sesam og mild chili med mango, ærtespirer, tang og edamamebønner

Oksecarpaccio med syltede svampe, røgede mandler, sojacreme, parmesan og sprøde urter


Hovedretter

Spinattærte med ricotta, græskarkerner og rødløg serveret med balsamico-glace, revet parmesan og sprød salat

Dansk kyllingebryst i lys frikassesauce vendt med urter serveret med sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse

Rosastegt dansk kalvefilet med rosmarin og hvidløg serveret med pebersauce, sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse


Dessert

Chokoladekage med karamel, vaniljeis, knas og friske bær

Saltet karameltærte med pekannødder, vaniljeis, knas og friske bær