Skovpavillonen

Skovpavillonen skaber de perfekte rammer

Knife and fork icon
Café
Info icon
+45 87 34 45 00 tivoli@friheden.dk
Restaurant banner
På koncertdage serveres der kun 3-retters menu på Skovpavillonen. Dette gælder også lørdag den 10. (Poul Krebs) og 24. juli (Søs Fenger & Ida Corr) samt den 28. august (Jada), da vi på disse dage også afholder Fed Fredag.

Skovpavillonen holder desværre lukket den 14., 21. og 22. august grundet private selskaber.

Skovpavillonen skaber de perfekte rammer

Skovpavillonen er nemlig et godt alternativ til den almindelige café, og her bydes du indenfor til traditionel cafémad med et anderledes præg. Nyd eksempelvis en sandwich, en burger eller én af de lækre pastaretter.

Du finder Skovpavillonen i de hyggeligste omgivelser i Tivoli Friheden med udsigt over søen, som skaber de perfekte rammer for en afslappet frokost eller middag.

Selskab eller arrangement
Skal du holde selskab eller et arrangement, og vil du gerne give dine gæster en fantastisk oplevelse, så er Skovpavillonen det perfekte sted med sin placering i hyggelige omgivelser ved søerne i Friheden.

Se kontrolrapport

 

Tivoli Friheden

MENU

 

- SANDWICHES -

 Avocado og mozzarella med basilikumpesto, semi-dried tomat, salat og urter.

Serveres med stegte kartofler og urte-mayo.  

129,-

 

 

Varmrøget laks, grillede peberfrugter, sennepsdressing, salat og urter.

Serveres med stegte kartofler og urte-mayo.

129,-


Kan serveres glutenfri eller vegetarisk

 

 

 

- PASTA -

 

Frisk ravioli med ricotta og spinat, flødesauce,

grillede peberfrugter, pinjekerner og revet havgus.

149,-

 

 

Frisk båndpasta med dansk kylling, flødesauce,

grillede peberfrugter, pinjekerner og revet havgus.

149,-

Kan serveres glutenfri eller vegetarisk

 

 

 

- SALAT -


Cæsarsalat med dansk kylling, parmesanflager, marinerede tomater og urter.

109,-

 

 

Avocadosalat med falafel, grønne asparges, sennepsdressing, marinerede tomater og urter.

109,-

Kan serveres glutenfri eller vegetarisk

 

 

 

- BURGER -

 

Hakket dansk oksekød med aioli, sprød bacon, parmesan,

marinerede tomater og syltede rødløg.

Serveres med stegte kartofler og urte-mayo.

159,-

 

 

Saftigt dansk kyllingebryst med aioli, sprød bacon, parmesan,

marinerede tomater og syltede rødløg.

Serveres med stegte kartofler og urte-mayo. 

159,-

Kan serveres glutenfri eller vegetarisk

 

 

 

- HOVEDRETTER - 

 

Spinattærte med grillede grønne asparges, urtesalat,

balsamico og marinerede tomater.

169,-

 

 

Bøf af dansk oksefilet (250 g) serveret med sommergrønt,

rødvinssauce, brøndkarse, stegte kartofler og urte-majo.

229,-

 

 

 

- DET SØDE -

 

Chokoladetærte med vaniljeis og friske bær

79,-

 

 

Rabarberkage med cremefraiche og karamelknas

79,-  

 

 

Pandekager med chokolade og vaniljeis

79,-

 

 

 

- BØRNERETTER - 

 

 

Sandwich med kylling, salat, tomat og karrydressing.

Serveres med grøntsagsstænger.

79,- 

 

 

Frisk pasta med bolognese og revet havgus

79,-

 

 

Burger med hakket oksekød, tomat og frisk salat.

Serveres med grøntsagsstænger.

79,-

 

 

 

3-retters menu til Fed Fredag

 

- FORRETTER - 

 

Mozzarella og marinerede tomater med salatløg, saba og basilikum

-

Grillet tun marineret med soja, lime og sesam serveret med sprød salat og teriyaki

-

Oksecarpaccio med trøffelmajo, saltede mandler, syltede rødløg, parmesan og sprød salat

   

 

 

- HOVEDRETTER -

 

Spinattærte med grillede grønne asparges, urtesalat, balsamico og marinerede tomater

-

Dansk kyllingebryst serveret med sommergrønt, rødvinssauce,

sprød kartoffel og brøndkarse 

-

Dansk kalvefilet serveret med sommergrønt, rødvinssauce, sprød kartoffel og brøndkarse   

 

 

 

- DESSERT -

 

Chokoladetærte med vaniljeis, knas og friske bær

-

Cheesecake med saltet karamel, vaniljeis, knas og friske bær

 

 

2 retter 289,-

3 retter 329,-