Skovpavillonen
For bestilling af bord eller andre forespørgsler, kontakt os på +45 87 34 45 00 eller [email protected]
MADEN DANNER RAMMER OM SOCIALT SAMVÆR
Dejlig mad med udsigt til søen
Dejlig mad med udsigt til søen
Skovpavillonen er nemlig et godt alternativ til den almindelige café, og her bydes du indenfor til traditionel cafémad med et anderledes præg. Nyd eksempelvis en sandwich, en burger eller én af de lækre pastaretter.
Du finder Skovpavillonen i de hyggeligste omgivelser i Tivoli Friheden med udsigt over søen, som skaber de perfekte rammer for en afslappet frokost eller middag.
Selskab eller arrangement
Skal du holde selskab eller et arrangement, og vil du gerne give dine gæster en fantastisk oplevelse, så er Skovpavillonen det perfekte sted med sin placering i hyggelige omgivelser ved søerne i Friheden. ´
Menuer og priser
På Fed Fredag og andre koncertdage er det kun muligt at bestille fra menuen til Fed Fredag og andre koncertdage. Det er derfor ikke muligt at bestille fra den almindelige Tivoli-menu.
Tivoli-menu
- Smørrebrød Deluxe -
Serveres i parkens åbningstid til kl. 16.00
Paneret fiskefilet – agurk – dild – citrus
Kyllingesalat – asparges – ærter – sprød gris
Serveres på rugbrød med syltede rødløg, semi-dried tomat, urtesalat og aioli
1 stk. 120,-
2 stk. 150 kr.
- Pasta -
Frisk ravioli med ricotta og spinat, flødesauce, grillede peberfrugter, pinjekerner og revet havgus
165,-
Frisk båndpasta med dansk kylling, flødesauce, stegte svampe, pinjekerner og revet havgus
165,-
(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)
- Salaten -
Cæsarsalat med dansk kylling, parmesanflager, marinerede tomater og urter
149,-
Farvet og semi dried tomater med friskeurter, salatløg, mozzarella og balsamico
149,-
(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)
- Burger -
Bøf af dansk hakkekød med aioli, sprød bacon, parmesan, marineret tomat, syltede rødløg
Serveres med stegte kartofler og aioli
165,-
Spicy og sprød kylling med aioli, sprød bacon, parmesan, marineret tomat, syltede rødløg
Serveres med stegte kartofler og aioli
165,-
(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)
- Hovedret -
Spinattærte, serveres med grillet grønt, frisk kålsalat med urter, balsamico og marinerede tomater
179,-
Bøf af dansk kalve Ribeye (250g.) serveres med grillet grønt, pebersauce, brøndkarse samt stegte kartofler og aioli
249,-
- Det søde -
Pandekager med chokolade, vaniljeis og friske bær
99,-
Chokoladekage med vaniljeis, knas og friske bær
99,-
Saltet karameltærte med pekannødder, vaniljeis, knas og friske bær
99,-
- Børneretter -
Frisk pasta med bolognese og revet havgus
89,-
Burger med bøf af hakket dansk kød, tomat og frisk salat
Hertil grøntsagsstænger
89,-
- Snacks -
Snackbræt med mandler, oliven, tørret pølse, fast ost, brød og pesto
125,-
Røgede og saltede mandler
50,-
Marinerede oliven
35,-
Små tørrede pølser
50,-
Sprøde fritter med aioli
60,-
Fed Fredag og andre koncertdage
- Forretter -
Farvede og semi-dried tomater med friskeurter, salatløg, mozzarella og balsamico
Oksecarpaccio med syltede svampe, røgede mandler, sojacreme, parmesan og sprøde urter
Eller nyd en af sæsonens forretter:
April/maj: Marineret tun i sesam og mild chili med mango, ærtespirer, tang og edamamebønner
Juni/juli: Vitello Tunnato, skiver af kalvekød med tunsauce, kapers, citron og urtesalat
August/September: Håndpillede rejer og marineret torsk med agurkesalsa, dildcreme og urtesalat
- Hovedretter -
Spinattærte med ricotta, græskarkerner og rødløg serveret med balsamicoglace, revet parmesan og sprød salat
Rosastegt dansk kalvefilet med rosmarin og hvidløg serveret med pebersauce, sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse
Eller nyd en af sæsonens hovedretter:
April/maj: Dansk kyllingebryst i lys frikassesauce vendt med urter serveret med sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse (serveres i april og maj)
Juni/juli: Stegt torsk med syrlig hollandaisesauce serveret med sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse (serveres i juni og juli)
August/september: Stegt dansk kylling i hvidvinssauce serveret med sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse (serveres i august og september)
2 retter 299,-
Tilkøb af dessert 79,-
Chokoladekage med karamel, vaniljeis, knas og friske bær
Saltet karameltærte med pekannødder, vaniljeis, knas og friske bær
Halloween
- Smørrebrød Deluxe -
Serveres i parkens åbningstid til kl. 16.00
Sprød fiskefilet – rejer – agurk – dild – citrus
Avocado – mozzarella – balsamico – jordskokkechips
Kyllingesalat – asparges – svampe – sprød gris
Serveres på rugbrød med syltede rødløg, urtesalat og aioli
1 stk. 120,-
2 stk. 160,-
- Pasta -
Frisk ravioli med ricotta og spinat, flødesauce, grillede peberfrugter, pinjekerner og revet havgus
165,-
Frisk båndpasta med dansk kylling, flødesauce, stegte svampe, pinjekerner og revet havgus
165,-
(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)
- Salat og suppe -
Cæsarsalat med dansk kylling, parmesanflager, marinerede tomater og urter
149,-
Cremet kartoffelsuppe med porrer, sprød gris og friske urter serveres med brød og smør
149,-
(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)
- Burger -
Bøf af dansk hakkekød med aioli, sprød bacon, parmesan, tomat, syltede rødløg. Serveres med stegte kartofler og aioli
165,-
Spicy og sprød kylling med chili-aioli, sprød bacon, parmesan, tomat, syltede rødløg. Serveres med stegte kartofler og aioli
165,-
(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)
- Hovedretter -
Spinattærte, serveres med grillet grønt, frisk kålsalat med urter, balsamico og tomater
179,-
Bøf af dansk kalve Ribeye (250g.) serveres med grillet grønt, rødvinssauce, brøndkarse samt stegte kartofler og aioli
249,-
- Det søde -
Pandekager med chokolade, vaniljeis og friske bær
99,-
Chokoladekage med vaniljeis, knas og friske bær
99,-
Saltet karameltærte med pekannødder, vaniljeis, knas og friske bær
99,-
- Børneretter -
Frisk pasta med bolognese og revet havgus
89,-
Burger med bøf af hakket dansk kød, tomat og frisk salat
Hertil grøntsagsstænger
89,-
- Snacks -
Snackbræt med mandler, oliven, tørret pølse, fast ost, brød og pesto
125,-
Røgede og saltede mandler
50,-
Marinerede oliven
35,-
Små tørrede pølser
50,-
Sprøde fritter med aioli
60,-
Jul
Smørrebrød Deluxe
Serveres i parkens åbningstid til kl. 16.00
Skovpavillonens stjerneskud med paneret fiskefilet, håndpillet rejer, koldrøget laks, syltet asparges, med tomatiseret dressing og urtesalat
149,-
- Pasta -
Frisk ravioli med ricotta og spinat, flødesauce, grillede peberfrugter, pinjekerner og revet havgus
165,-
Frisk båndpasta med dansk kylling, flødesauce, stegte svampe, grillet peberfrugt, pinjekerner og revet havgus
165,-
(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)
- Salat og suppe -
Cæsarsalat med dansk kylling, parmesanflager, marinerede tomater, syltede rødløg, brødcroutoner og urter
149,-
Cremet kartoffelsuppe med porrer, sprød gris, brødcroutoner og friske urter
Serveres med brød og smør
149,-
(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)
- Burger -
Bøf af dansk hakkekød med aioli, sprød bacon, parmesan, tomat, syltede rødløg. Serveres med stegte kartofler og aioli
165,-
Spicy og sprød kylling med chili-aioli, sprød bacon, parmesan, tomat, syltede rødløg. Serveres med stegte kartofler og aioli
165,-
(Kan serveres glutenfri eller vegetarisk)
- Hovedretter -
Spinattærte, serveres med grillet grønt, frisk kålsalat med urter, balsamico og tomater
179,-
Sprængt andebryst serveres med marineret grønkål, syltede tyttebær og græskarpure samt stegte kartofler og jule sauce
220,-
Bøf af dansk kalve Ribeye (250g.) serveres med marineret grønkål, syltede tyttebær og græskarpure samt stegte kartofler og jule sauce
249,-
Det søde
Pekan-saltet karamel tærte med vaniljeis, knas og bær
99,-
Pandekager med chokolade, vaniljeis og bær
99,-
Æbleskiver 5 stk. Med klassisk tilbehør
(serveres i parkens åbningstid mellem kl. 13 - 16.00)
89,-
- Børneretter -
Frisk pasta med bolognese og revet havgus
Hertil grøntsagsstænger
89,-
Burger med bøf af hakket dansk kød, tomat og frisk salat samt ketchup og mayo
Hertil grøntsagsstænger
89,-
- Snacks -
Snackbræt med mandler, oliven, tørret pølse, fast ost, brød og pesto
125,-
Røgede og saltede mandler
50,-
Marinerede oliven
35,-
Små tørrede pølser
50,-
Sprøde fritter med aioli
60,-
KONFIRMATIONSMENU
Tre retters menu serveret ved bordet
Vælg mellem retterne fra vores koncertmenu eller buffet i tre serveringer
Forret
Marineret tun med sesam, tang og forårsløg
Ravioli med ricotta, kapers og salvie
Røget laks med mild sennepsdressing og urtesalat
Oksecarpaccio med trøffelmajo og salat
Grøn pesto, aioli og brød
Hovedret
Spinattærter med balsamicoglace og parmesan
Grillet dansk kylling med citron og brøndkarse
Rosastegt dansk kalvefilet med forårsgrønt
Romainesalat med Caesardressing, agurk og sprød bacon
Tomatsalat med saba (druemost) sprødt brød og persille
Stegte kartofler i smør og rosmarin
Skysauce nedkogt med rødvin
Dessert
Vanilje-, chokolade- og jordbæris m. drys, sovs, guf, flødeboller og vafler
Tivoli Frihedens chokoladecupcakes med frosting
Drikkevarer
Velkomstdrink - Cava Brut Organic, Spanien
Hvidvin - Verdejo Organic Mesta, Spanien
Rødvin - Tempranillo Organic Mesta, Spanien
Dessertvin – Pineau des Charentes Blanc
Sodavand / saft / øl / vand / kaffe/ te
Drikkevarer er inkluderet i prisen under middagen
Efter middagen afregnes der efter forbrug
Pris pr. kuvert
689,-
(Børn under 12 år får ½ pris)
Tilkøb:
Sødt til kaffen
40 kr. pr. kuvert
Avec til kaffen
45 kr. pr. kuvert
Natmad
Sliders m. brasseriet gris, sprød serrano og chilimayo
89 kr. pr. kuvert
Hotdog m. pølser & tilbehør
82 kr.
pr. kuvert.Retter fra Koncertmenu
Forårsmenu
April og maj
Forretter
Farvede og semi dried tomater med friskeurter, salatløg, mozzarella og balsamico
Marineret tun i sesam og mild chili med mango, ærtespirer, tang og edamamebønner
Oksecarpaccio med syltede svampe, røgede mandler, sojacreme, parmesan og sprøde urter
Hovedretter
Spinattærte med ricotta, græskarkerner og rødløg serveret med balsamico-glace, revet parmesan og sprød salat
Dansk kyllingebryst i lys frikassesauce vendt med urter serveret med sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse
Rosastegt dansk kalvefilet med rosmarin og hvidløg serveret med pebersauce, sommergrønt, nye kartofler og brøndkarse
Dessert
Chokoladekage med karamel, vaniljeis, knas og friske bær
Saltet karameltærte med pekannødder, vaniljeis, knas og friske bær