Bliv VIP i Tivoli Friheden

Giv dine medarbejdere en uforglemmelig og storslået musikoplevelse fredag efter fredag

 

Musikken får nye rammer

Traditionen tro, kan du som gæst i Tivoli Friheden hver fredag gennem sæsonen til se frem til at opleve 19 af landets førerende artister fra den danske musikscene, der står klar til at give dig en spektakulær og uforglemmelig musikoplevelse.

Hvad der dog adskiller sig fra traditionen er, at scenen, som du kender den, i år er udskiftet af en helt ny scene, der sikrer formidabel lyd og bredt indkig.


Rooftop Bars

Placeret centralt foran scenen og hævet over jorden, tilbyder vi eksklusiv adgang til tre rooftops fordelt på koncertpladsen, der sikrer parkens bedste udsyn til scenen. Fælles for alle tre rooftops er en dertilhørende bar samt toiletfaciliteter, der sætter rammerne for en fantastisk aften under den åbne himmel.

På vores tre rooftops er der plads til musikken og plads til dig; og mere spceficikt helt op til 50 af dine kollegaer. Her er I sikret unikt indkig til scenen og fænomenal lyd.

  • Plads til op til 50 personer
  • Egen bar og toiletfaciliteter 
  • 360 graders udsyn ud over parken

 

Indendørs og udendørs VIP-områder

Foruden tre rooftops tilbyder vi yderligere fire ekstraordinære VIP områder på begge sider af scenen; to udendørs og to indendørs.

Ønsker du en helt særlig og intim oplevelse med dine kollegaer, vil det være muligt at leje vores indendørs VIP-lokaler, der sætter rammerne for en hyggelig og uformel dag i smukke omgivelser. VIP-lokalerne er placeret på øverste sal i selve scene-bygningen, på hver sin side af scenen. Lokalerne kan hver især rumme op til 24 personer.

Hertil står vores dygtige kokke klar til at sammensætte en menu efter behov, så det passer netop til dit arrangement.


Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.